>
Під замовлення
2999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

280 шт.
7 шт.
38 × 7 × 26 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO Star Wars Новорічний календар

Складно уявити дитину, яка б не любила Новорічні свята. Але ще складніше знайти малюка, який би жодного разу не дивився знамениту космічну сагу "Зоряні війни". Саме тому данська компанія вирішила випустити оригінальний конструктор, який поєднує в собі чарівну новорічну атмосферу і популярних персонажів з фільму - LEGO Star Wars Новорічний календар.

Варто зазначити, що цей конструктор вражає своєю унікальністю. Дроїди в формі новорічних подарунків, персонажі в шапці Санти, величезна ялинка - все це викличе величезний інтерес у дітей і буде радувати око при кожному погляді. Приємною особливістю конструктора 75245 є те, що дитина не закине його після першої ж гри, а буде знову і знову повертатися до іграшки під час кожних новорічних свят. Все завдяки широким можливостям для гри, адже можна придумувати власні ситуації, обігрувати вже відомі сцени з фільмів або просто насолоджуватися збіркою улюблених персонажів.

До речі, знаменитих персонажів тут просто величезна кількість: роботи Поргі та Гонг Дройд, ціла ескадрилья літальних апаратів Республіки та Імперії, гармати, бластери, пістолети й багато іншого. Однак це ще не все! У коробці ви знайдете також 7 мініфігурок, серед яких лахматий Чубака, Люк Скайвокер, а також інші герої саги. Можете не сумніватися з таким набором персонажів нудьгувати, точно не доведеться.

Зверніть увагу, що в коробці знаходиться близько 280 деталей, тому конструктор відмінно підійде дітям від 6-ти років. Деталі відмінно між собою взаємодіють і не можуть завдати шкоди дитині. Вони робляться з екологічного пластику, а також відповідають всім світовим стандартам якості. Окремо увагу заслуговує реалістичність фігурок. Вони є точною копією своїх оригіналів з фільму та опрацьовані до найдрібніших деталей. Взяти хоча б фігурку того ж Люка Скайуокера, вона повністю повторює контури обличчя героя, його одяг, волосся й інші зовнішні особливості. Уважні користувачі помітять, що колір його правої руки трохи темніше лівої. Чому? Згадайте фінальний бій Люка з Дарт Вейдером, коли він втратив свою руку і йому довелося замінити її на штучну. Так, в наборі враховані навіть такі дрібниці.

Набір 75245 LEGO це справжня знахідка для фанатів Зоряних війн, але конструктор також підійде і тим, хто ще не знайомий з цим фантастичним всесвітом. Іграшка не тільки доставить море позитивних емоцій під час гри, але і може виступити в якості відмінної прикраси домашнього інтер'єру.

Якщо ви хочете зробити своїй дитині дійсно якісний подарунок, який він запам'ятає на все життя, то LEGO 75245 відмінно для цього підійде.
 

  • 5.0

    3 сер, 2020
    LEGO Star Wars Новорічний календар стане у нагоді. Особливо тим, хто у захваті від Star Wars. Зверніть увагу, календар не на один рік. Діти його не забросять, він буде завжди нагадувати про новорічні свята. Якщо у вас хлопчик - тримайте ідею для подарунку!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари