>
В наявності
8799 грн
6804 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 319 шт.
1 шт.
58.2 × 10.3 × 37.8 cm
18+
0 шт.
4.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
9028 грн
6997 грн
+ =
11598 грн
9156 грн
+ =
14298 грн
11424 грн
+ =
9428 грн
7295 грн
+ =
11598 грн
9156 грн
+ =
14798 грн
11844 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

1977 року Джордж Лукас представив світові далеку-далеку галактику. І складно повірити, що у 2023 році фільму "Зоряні війни: Повернення джедая" вже виповнюється 40 років. Одна з можливостей відзначити це - набір LEGO "Чубака", який пропонує зібрати легендарного вукі з детальок ЛЕГО. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75371 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 2319 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурка вукі

Оскільки набір ЛЕГО 75371 зосереджений на великій збірній моделі Чуї, в нього додано всього одну мініфігурку. Нескладно здогадатися, що вона також є Чубакою. Він не носить одягу, тож фігурка має текстурований торс, який плавно переходить у голову та відображає його густу рослинність на тілі. На ногах також є хутро, проте його додано за допомогою принтів. До торсу вукі прикріплений срібний патронташ, а в руках він тримає арбалет, який може стріляти червоними детальками.

Встановити мініфігурку Чубаки запропоновано на підставку для дисплея. На ній, на чорній основі також ставиться панель із надрукованою інформацією про персонажа. Зокрема, можна дізнатися про те, з якої планети він походить, коли він народився і якій зброї віддає перевагу. 

Чубака з деталей ЛЕГО

Збірка набору відбувається знизу вгору і складається з окремих секцій. Так, насамперед збирається основа - чорна пластина, потім слідують гомілки, стегна, тулуб і голова. Частини тіла мають внутрішні кольорові ядра, що спрощує складання. Уже на них закріплюються коричневі елементи, що показують хутро. Так, усередині голови з'єднуються блакитні, жовті, сірі та коричневі деталі. Однак у закінченому вигляді Ви бачите лише коричневу шерсть, поглиблені блакитні очі, ніс, що визирає з-під хутра, червоний язик і гострі ікла. 

Сумка Чубаки збирається окремо і закріплюється на вже готовому персонажі. Також є збірка патронташа з сірими боєприпасами. Оскільки улюблена зброя вукі - енергетичний арбалет, що стріляє лазером, то саме він у руках у Чуї. Він чорного кольору, має закріплену стрічку і розташовується в правій руці. 

Незважаючи на те, що Чуї - це збірний персонаж, у нього немає можливості рухати кінцівками, оскільки вони повністю з'єднані з тілом. Це зроблено через бажання дизайнерів відтворити пухнасту шубку Чуї і не відволікати фанатів на неминучі проміжки поруч із шарнірами. Таким чином, у кінцевої моделі практично безшовні з'єднання, проте вона не може рухати руками або ногами. 

Зберіть відданого вукі в наборі ЛЕГО "Чубака", який навіть у форматі збірної моделі готовий захищати близьких за допомогою арбалета. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    10 вер, 2023
    Нікуди не подінешся від того факту, що на ньому багато коричневих елементів. Однак поєднання елементів надає набору багато текстури та робить дивовижну роботу, відтворюючи пухнасту шубу Чуї. Є невелике повторення в деяких частинах збірки, але результат того вартий. Внутрішній стрижень ідеально прихований текстурованими коричневими пластинами і навіть патронташ і арбалет добре зроблені. Найбільше вдалось відобразити вражаючу постать Чубакки як грізного воїна. Я розумію, чому людей, у тому числі й мене, дещо смішить набір і те як Чуї потім дивиться, однак якщо бути готовим до цього, то набагато легше.
    Достоинства:
    Величезний обсяг вигнутих схилів як червонувато-коричневого, так і темно-коричневого кольорів, то ж як мінімум на деталі супер. Хутро доволі реалістичне, якщо ми робимо похипку на конструктор. Табличка в стилі креслення разом із парою фактів про персонажа. Мініфігурка Чубакки з арбалетом.
    Недостатки:
    Єдина проблема, яку представляє цей набір, полягає в тому, де його поставити, зважаючи на його висоту.
  • 3.0

    10 вер, 2023
    Як і думаю всі, я був налаштований ну дуже скептично щодо цього набору. На жаль, мої побоювання підтвердились. Перш за все його просто не цікаво будувати, оскільки більшість збірки складається з подібних коричневих, темно-коричневих і чорних частин, які трохи складно розрізнити. Таким чином, суперповторюваний характер збірки потенційно може призвести до численних помилок. Коли справа доходить до обличчя Чуї, очі виявляются надто глибоко посадженими. При цьому кінцевий результат не можу назвати провальним. Криві та прямі лінії імітують вигляд багатьох пасм волосся Чубакки, однак обличчя все ж потрібно змінювати самостійно. Модель постачається з однією мініфігуркою Чубакки. Ця мініфігурка Чуї має надруковане обличчя та надруковані ноги і ось вона виглядає класно.
    Достоинства:
    Конструкція добре відтворює хутро Чубакки у вигляді деталей. Велика модель порадує шанувальників персонажа. Присутня маленька друкована табличка. Також є класна фігурка.
    Недостатки:
    Утомливий досвід збирання, коли помилки робляться легко, а виправляются дуже довго. Обличчя справді дивне. Набір доводить, що деякі персонажі просто не призначені для збірки з деталей у такому масштабі.
  • 4.0

    10 вер, 2023
    Цей набір викликав велику реакцію під час свого офіційного анонсу і мені здавалося поганою ідеєю спробувати створити велику волохату істоту у LEGO. Однак вже отримавши набір та зібравши Чубакку я повинен визнати, що дизайнер в цілому впорався добре і зумів відтворити Вукі та його хутро досить задовільно. Його вираз обличчя трохи підводить, однак в цілому може бути. Очевидно, не кожен захоче виставляти такого великого персонажа у себе вдома, але зібраний персонаж доволі пристойний.
    Достоинства:
    Збірка – це радше гарний сюрприз, з новими ідеями та продуманою реалізацією. У внутрішній структурі використовуються кольорові деталі. Використання різноманітних вигнутих нахилів у коричневому та темно-коричневому кольорах дозволяє надати хутру досить переконливу текстуру. Вукі заввишки 46 см дуже стійкий.
    Недостатки:
    Персонаж зовсім не артикульований: ступні міцно зібрані біля основи, голова не повертається, а руки фіксуються у двох точках. Трохи безглуздий вираз обличчя.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари