>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

48 шт.
0 шт.
17 × 2 × 17 cm
6+
0 шт.

Опис

Пропонуємо до вашої уваги дроїда ВВ-8, який є одним з найпопулярніших персонажів легендарної саги "Зоряні війни". Він належить до астромеханічного виду дроїдів, виконаний у формі помаранчево-білої кулі, може спритно пересуватися по будь-якій поверхні. Досить милий і комунікабельний з людьми. Добре розуміє свої плюси у спілкуванні й охоче  їх використовує. Може самостійно ухвалювати рішення, проявляти емоції у цілком непередбачуваній формі.

Його головний друг і командир —  пілот Опору По Дамерон, який абсолютно не сприймає дроїда як машину, навпаки, ставиться до нього як до особистості, навіть ділиться з ним усіма своїми переживаннями. Вони —   справжні друзі!

ВВ-8 займає почесне місце у винищувачі T-70 «X-wing». Для нього створена спеціальна ніша, де він зручно розміщується і виконує всі вказівки пілота.

Дроїд відіграє значну роль в пошуках Люка Скайуокера, зумівши знайти серед величезної пустелі карту розташування джедая. Завдяки цьому, ВВ-8 запам'ятався всім надовго. Надалі не раз приходить на допомогу членам руху повстанців, допомагаючи їм сховатися від Верховного порядку.

Зберіть свого друга - дроїда з кубиків ЛЕГО. Мінікопія ЛЕГО ВВ-8 сподобається всім фанатам саги "Зоряні війни". Слід зазначити, що його невеликі розміри дозволяють брати дроїда всюди з собою, представляючи себе персонажем фільму.

Об'єднуйте набори й серії ЛЕГО Star Wars для неперевершеної гри, придумуйте свої галактики та міжгалактичні простори. Створіть свій світ "Зоряних воєн", де ви будете головним персонажем і вся історія буде про вас.

Виберіть силу, на стороні якої ви себе відчуваєте та охоче будете грати. Кожного дня нова захоплива гра разом з ЛЕГО!

  • Що в коробці? 48 деталей, інструкція зі збору.
  • Купити LEGO Star Wars BB-8 (40288) ви зможете в нашому інтернет-магазині.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари