>
Уточнити наявність у постачальника
2699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

345 шт.
2 шт.
26 × 7 × 18.8 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

  • 5.0

    29 бер, 2024
    Цей набір було дуже цікаво створювати, і він стане частиною моєї азійської підбірки комплектів. Календар можна розмістити разом з роком або в човні-драконі, тобто його можна змінювати, в залежності від ваших бажань. Мені також дуже сподобались мінфігурки цього набору, від них аж віє китайським вайбом. В комплекті є вказівки щодо зміни чисел, щоб оновити рік, і його можна було використовувати стільки точно не один рік. Я дуже сподіваюсь, що Лего випустить ще наборів з календарями , але у інших стилях, щоб точно не забути яке ж сьогодні число в цьому "дні бабака".
    Достоинства:
    Цікавий процес збірки. Все дуже яскраве - жовто-червоне. Гарні мініфігурки. Можливість поставити їх на календар, або ж на човен. Так само і календар може бути як окремо, так і на човні. Купа деталей , яких не було раніше
    Недостатки:
    Є невеличка проблема з наліпками на коліщатки, спершу уважно подивіться в інструкції як це зробити або ж знайдіть відео, начебто я десь бачив.
  • 5.0

    29 бер, 2024
    Цей набір - абсолютна насолода! Яскравий дизайни, що відображає святкову тему може зачарувати будь-якого фаната азійського напрямку. Для мене є свідченням креативності та уваги до деталей. Значною перевагою набору є його гнучкість: надрукований на ньому 2024 рік можна переробити у інший, наприклад, 2025 рік. Ця особливість значно підвищує довговічність та зручність використання виробу. Можливість змінювати цифри означає, що він не обмежений певним роком, що робить його чимось більшим, ніж просто іграшка на один рік.
    Достоинства:
    Неймовірний дизайн зі східними нотками. Можливість використання не один рік. Знімний дракон. 2 мініфігурки.
    Недостатки:
    Замало деталей як для цього набору, він запросто міг бути більшим з такою ідеєю.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари