>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

214 шт.
0 шт.
14 × 5 × 12 cm
8+
0 шт.

Опис

Новинка-контруктор від датської компанії LEGO Seasonal Рік Дракона 40611 присвячена 2024 року, адже саме він під наглядом міфічної істоти за китайським місячним календарем. Цей набір – одна з частин колекційної лінійки зодіакальних тварин ЛЕГО. Яскрава, гарна фігура казкового персонажа стане чудовим подарунком чи вдалим доповненням до інтер'єру. 

Опис

В упаковці з конструктором знаходиться 213 деталей та детальна, яскрава інструкція. Набір Рік Дракона 40611 із серії LEGO Seasonal підійде для вікової категорії від 8 років. Для більш цікавого та захоплюючого процесу складання моделі виробник рекомендує використовувати спеціальний додаток LEGO Builder. Його дуже легко встановити на телефон або комп'ютер. Він допомогає розглядати вже готову фігуру Дракона або її частини з усіх боків у 3D-режимі, збільшувати/зменшувати масштаби конструкції, доповнювати її та зберігати результат. 

Із запропонованих елементів виходить яскравий, гарний китайський Дракон! Його розміри у готовому вигляді – 12/6/10 см (довжина, ширина та висота). У казкової істоти величезні очі, рухливий довгий хвіст. Забарвлення фігури дуже строкате, у національних східних традиціях: у складі конструкції переважають червоні, жовті «цеглинки». Міфологічний персонаж встановлений на спеціальний постамент, зібраній з білих та блакитних елементів у вигляді великої хмари. Також у комплекті є паперовий конверт червоного кольору, який є символом приємних, добрих побажань на прийдешній рік. 

Переваги

Основні переваги колекційного конструктора LEGO Seasonal Рік Дракона (40611):

  1. Усі елементи з комплекту видрізняються високою якістю. Вони виготовлені із нетоксичних, міцних матеріалів, тому абсолютно безпечні навіть для дітей.
  2. Набори цієї серії сумісні між собою, «цеглинки» легко та міцно з'єднуються. Завдяки цьому ви можете збирати різні конструкції на свій смак, головне – підключити фантазію та натхнення!
  3. Іграшка дає можливість розвивати дрібну моторику рук, посидючість, креативне та творче мислення.
  4. Фігурка китайського Дракона стане чудовим подарунком для дорослого чи дитини, які захоплюються східними традиціями та легендами. Збирати модель тварини можна з друзями чи родиною, що завжди покращує настрій та вносить різноманітність у щоденне дозвілля!

Колекційний набір Рік Дракона 40611 із серії LEGO Seasonal – унікальний, яскравий, цікавий! Він уже чекає на вас у нашому інтернет-магазині. Пориньте у фантастичний, загадковий світ східної міфології не виходячи з дому!
 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари