>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

190 шт.
0 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.

Опис

Які свята обходяться без солодощів? Для будь-якої урочистості існує щось традиційне, особливе. Наприклад, імбирне печиво у вигляді чоловічків часто асоціюється з Новим роком чи Різдвом. Доповнити святкову атмосферу та створити відповідний настрій допоможе конструктор Оздоблення з імбирного прянику 40642 із серії LEGO Seasonal.

Що всередині?

Набір складається із 190 «цеглинок». Габарити коробки 26.2 x 4.6 x 19.1 см (висота, глибина, ширина). Конструктор LEGO Seasonal Оздоблення з імбирного прянику 40642 підходить для будівельників від шести років. Батарейки для гри не знадобляться. Яскраві, Святкові аксесуари добре виглядатимуть біля головної страви на столі або на каміні, біля ялинки або під нею, поруч із подарунками.

У тематичному, святковому комплекті можна знайти невелику інструкцію по зборці, пару пакетиків (з маркуванням 2), один пакетик (з маркуванням 1), а також маленький пакет з великими пластинами та спеціальним роздільником для деталей.

Опис

Розглянемо вміст конструктора LEGO Seasonal Оздоблення з імбирного прянику 40642 докладніше:

  1. З деталей, що лежать у пакеті без маркування, збирається основа для пряничних чоловічків. Вона має приємний колір молочного шоколаду. Всі «цеглинки» відмінної якості, тому з'єднати їх у єдину конструкцію буде не важко. Після того, як основа готова, приступаємо до найцікавішого процесу - створення пряничних прикрас.
  2. У пакетиках із цифрою «2» ми знаходимо багато яскравих деталей. Що ж у нас вийде? Інтригує, правда? Беремо інструкцію і приступаємо до збирання. У результаті на світ «народжуються» три персонажі:
  • Пряниковий хлопчик одягнений у смішні зелені шортики на підтяжках. Замість брів у нього симпатичні маленькі круасани, а на животику чотири різнокольорові ґудзики. У кишенях шортів два апетитних ріжка з морозивом.
  • Усміхнений пряник з шикарними білими кучерями, здається, що вони виготовлені зі справжньої цукрової глазурі. На ньому мила одежина у біло-червоних тонах і зелена краватка-метелик.
  • Третій персонаж може похвалитися більш довгим білим волоссям. Він одягнений у зелене вбрання з червоним поясом, прикрашеним морозивом.
  1. Для закріплення імбирних чоловічків на ялинці чи гірлянді, у комплекті є спеціальні кільця. Мотузку чи стрічку потрібно докупити самостійно.
  2. Розміри всіх персонажів близько 11 см. Якщо переставляти деталі подекуди, у нас будуть виходити різні унікальні чоловічки-прикраси.

Казкова, святкова атмосфера завжди радує і захоплює, тим більш, якщо вона створена власноруч. Відчуйте справжній новорічний настрій або дух Різдва, з набором Оздоблення з імбирного прянику 40642 з лінійки LEGO Seasonal. Його можна знайти у нашому інтернет-магазині за приємною ціною!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари