>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

141 шт.
1 шт.
15.6 × 7 × 14 cm
7+
0 шт.

Опис

Святкувати будь-який із Днів народження веселіше, якщо серед прикрас чи подарунків є набір LEGO. Порадуйте іменинника та вручіть йому оригінальний презент - набір LEGO "Набір до дня народження", який він зможе демонструвати усі наступні святкування.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 40382 було випущено у рамках серії LEGO Seasonal. Він містить 141 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 7 років. Тематика набір - свято.

Особливості серії. Серія Seasonal покликана радувати любителів конструктора на свята. Новий рік, Великдень, Хелловін, День народження – до будь-якої урочистості є оригінальні подарунки у вигляді конструктора LEGO.

Фігурка клоуна

Основне складання набору - торт, зверху прикрашене ексклюзивною мініфігуркою клоуна, що прийшов потішити іменинника. Чоловік одягнений у білу сорочку з різнокольоровими повітряними кулями, тістечками, капелюхами, стрічками тощо, а на новій голові зображені окуляри у формі зірки та широка посмішка. Його зовнішній вигляд завершує один із нових елементів циліндра, представлений у серії мініфігурок, присвяченій 40-річчю.

Фігурка стоїть зверху на торті, тримаючи в руках білий прапор і собачку, скручену з блакитних кульок. На прапор, за допомогою наклейок, можна приклеїти одну з цифр (0-9), залежно від того, скільки років виповнюється імениннику. Також є другий прапорець, якщо вік вже рахується двозначними цифрами. Таким чином, святкувати День народження з цим набором можна як на 1 рік, так і на 99.

Святковий торт

Сам набір LEGO 40382 є триярусним тортом, щедро прикрашеним безліччю пастельних кольорів. У готовому вигляді він займає 12 сантиметрів у висоту і може бути виставлений будь-де. Традиційно, нижній шар найбільший і до верху стає меншим. Торт зібраний із деталей різних кольорів: рожевих, жовтих, білих та блакитних. Вони імітують різнобарвну глазур і через використання пастельних кольорів, виглядають навіть краще, ніж із використанням яскравих. При цьому вони не в одному кольорі, а один корж може складатися з, наприклад, рожевого та жовтого. Торт також оздоблений маленькими фігурками. Так, є маленькі квіточки, завитки та зірочки. Саме собою все це створює святкову атмосферу. І який же торт без свічок, тому також можна додати 4 свічки на підсвічниках. І вишенька на торті – встановлення мініфігурки нагорі.

Однією з особливостей торта є те, що верхній ярус обертається. А так, як торт з усіх боків симетричний, фігурка може відображатися з будь-якої сторони і зовнішній вигляд моделі залишиться таким же.

Будьте уважні! Щоб цифри правильно відображалися, їх потрібно клеїти праворуч від ручки (як і показано на коробці). У такому разі, вони будуть добре виглядати і не доведеться двічі переклеювати одне й те саме.

 

Порадуйте себе або будь-яку людину, яка святкує День народження невеликим набором LEGO “Набір до дня народження”. Складання торта в цей день та додавання прапорців може стати чудовою традицією.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари