>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

208 шт.
0 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Опис

Зима у багатьох асоціюється із улюбленими святами: Новий рік, Різдво. У ці дні здається, що диво дуже близько і може статися будь-якої миті. Створити тематичну, казкову атмосферу вдома або на роботі допоможе конструктор LEGO Seasonal Лускунчик 40640. Яскрава, гарна фігурка відомого персонажа стане провідником у світ чарівництва та фантазії.

Опис

Святковий набір LEGO Seasonal Лускунчик (40640) підійде для вікової категорії від 8 років. Новинка включає 208 «цеглинок», з яких можна зібрати оригінальну фігурку казкового персонажа. Висота конструкції у складеному вигляді становить 16 см. Розміри коробки 26.2 x 4.6 x 19.1 см (довжина, ширина, висота). Для використання Лускунчика батарейки не знадобляться.

Особливості

Новинка-конструктор LEGO Seasonal 40640 Лускунчик має низку цікавих нюансів:

  1. Фігурка відрізняється рухливими частинами тіла: руки піднімаються/опускаються, у неї відкривається рот.
  2. Використовуючи певні деталі, можна «подарувати» персонажу чоловіче чи жіноче обличчя. Головною відмінністю між статями є наявність волосся на обличчі у чоловіка, а жіночому прототипу дісталися довгі, витончені вії.
  3. Також є різниця у волоссі різностатевих Лускунчиків. Кучері коричневого кольору можна зібрати в декілька варіантів зачісок.
  4. Персонаж із святкової серії ідеально підходить для новорічного чи різдвяного декору. Казкова фігурка зачарованого принца одягнена тематично: на чорному капелюсі аксесуар-ланцюжок, чоботи з позолоченою окантовкою, костюм зроблений у червоно-білих кольорах із золотистими акцентами.
  5. Ще одна цікава, унікальна особливість Лускунчика з Лего-деталей: рухлива щелепа. Герой казки умів розколювати горіхи за допомогою міцних зубів. Наш пластиковий персонаж не настільки сильний, але важіль на спині надає руху нижній частині щелепи (вгору/вниз). Фігурка максимально схожа на зачарованого принца з популярного твору.

Переваги конструктора

Основні переваги набору LEGO Лускунчик 40640 полягають у наступному:

  • Стимуляція творчого мислення, розвиток фантазії та дрібної моторики;
  • Деталі конструктора легко, але міцно з'єднуються/роз'єднуються між собою, що робить ігровий процес складання більш цікавим та цікавим;
  • Всі «цеглинки» з набору виготовлені з пластику високої якості та відповідно до світових стандартів безпеки. Деталі нетоксичні, не деформуються, не вигоряють на сонці.

Поспішайте придбати новинку у нашому магазині! Створіть незабутню чарівну атмосферу для зимових свят!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари