>
Уточнити наявність у постачальника
7499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 171 шт.
0 шт.
45.4 × 7 × 28 cm
10+
0 шт.

Опис

На Сході вважається, що Дракон – це символ інтелекту, сили, процвітання, удачі. Згідно з китайським місячним календарем рік, що настав, проходить під знаком Дерев'яного Дракона. На честь цієї події було випущено новий набір із серії LEGO Seasonal, а саме – конструктор Дракон добробуту (80112). Такий колекційний набір може стати приємним подарунком та прикрасити інтер'єр, а для когось буде яскравою, особливою іграшкою. Заглянемо у коробку?

Опис

Конструктор від датської компанії LEGO Seasonal Дракон добробуту (80112) підходить для віку від 10 років. У комплекті 1171 «цеглинки», розфасовані у 10 пакетиків. Вони пронумеровані та відкриваються у порядку черги. У коробці є детальна, зрозуміла інструкція, з її допомогою навіть новачок вдало впорається з процесом збирання фігури. Ще комплектація включає спеціальну ілюстрацію та опис значущості міфологічної істоти для східної культури.  

Щоб спростити процес складання та зробити його більш захоплюючим, рекомендується використовувати спеціальний додаток під назвою LEGO Builder. З його допомогою можна побачити свій результат у 3D-режимі, розглянути його з усіх боків, за необхідності покращити та зберегти. 

Особливості

Розглянемо кілька особливостей колекційного набору LEGO Seasonal Дракон добробуту (80112):

  • З наявних у комплекті деталей збирається велика, граціозна казкова істота. Дракон має рухливі частини: голов, що обертається та пащу, що відкривається. 
  • Габарити готової фігури – 35/14/26 см (довжина, ширина та висота).
  • Конструкція оздоблена друкованими деталями для очей, також на масивному тілі персонажа якісно промальована луска. 
  • Міфічна тварина встановлена на спеціальній основі у вигляді кам'яної брили, яка розташована серед морських хвиль. Тут же можна побачити хмари золотистого кольору, що пливуть над водяною стихією.
  • У лапі Дракона кришталева куля синього кольору. Вона вважається символом всесвітньої мудрості тварини та прототипом нашої планети.
  • До основи, на якій розташована модель, прикріплюється табличка з написом китайською мовою. 
  • Забарвлення символу 2024 року заворожує: помаранчевий, жовтий, червоний, бежевий, блакитний відтінки. Колірна палітра Дракона ідеально та вдало підібрана. Вона дуже яскраво передає містичну атмосферу Східних країн, що зачаровує.  

Колекційний конструктор LEGO Seasonal Дракон добробуту (80112) гідно оцінять, як шанувальники східної культури, так і просто фанати Лего-всесвіту. Набір допоможе створити комфорт та умиротворення у будь-якому приміщенні, а також обов'язково принесе успіх!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари