>
Уточнити наявність у постачальника
199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

9 шт.
1 шт.
10.6 × 2.8 × 9.4 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Серії мініфігурок ЛЕГО славляться тим, що в них можна отримати найрізноманітніші мініфігурки. Вони можуть як стати частиною вже наявної сцени, так і надихнути на нову історію. Якою вона буде - вирішить Ваша удача в наборі LEGO "Мініфігурки – серія 25, випадковий персонаж".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71045 був випущений в рамках серії LEGO Minifigures. Він містить 9 якісних деталей, барвисту інструкцію і призначений від 5 років. Тематика набору – мініфігурки. 

Особливості серії. Серія Minifigures пропонує персонажів на будь-які випадки життя. Це може бути герой фільму або мультфільму, людина, що працює, спортсмен, любитель тварин і будь-хто, кого тільки можна уявити. Кожен із них може доповнити наявні збірки або демонструватися окремо. 

Рандомна мініфігурка

Набір ЛЕГО 71045 – це закрита коробка, в якій попередньо не можна підглянути, яка мініфігурка всередині. Лише після відкриття стає зрозуміло, який із 12 персонажів трапився:

  1. Детектив у стилі "нуар". Перша можлива мініфігурка має колірну схему у відтінках сірого, носить плащ і чорні черевики. Пальто також має тканинний комір, який огинає шию. Серед його аксесуарів – збільшувальне скло та відволікаюча ракета.
  2. Кіберспортсмен. У дівчини чорно-блакитна футболка з логотипом чорного сокола, а також чорні штани. На спині напис Vita Rush – енергетичний напій, який є спонсором спортсменів у ЛЕГО-Сіті. Аксесуари – навушники, клавіатура, комп'ютерна миша і кубок.
  3. Лицар-вампір. У нього червоно-чорна броня з металевими деталями. Ба більше, до його одягу входять шолом кажана і накидка з його ж принтом. У руках лицар тримає щит і сокиру.
  4. Спринтер. Перше, що впадає в око, побачивши мініфігурку, – бігові протези. Він одягнений у блакитний спортивний костюм із номером 2024 з обох боків. Спеціальні деталі – золота медаль і подіум.
  5. Козопас. На ньому зелена сорочка і вовняний жилет. Штани також зеленого кольору, із закріпленим мішком. Окремою деталлю є коричневий капюшон. Його аксесуари включають, рюкзак, палицю, головку сиру і козу.
  6. Гриб-домовик. Ця мініфігурка – це маленька дівчинка, яка носить білу сукню з окремою спідницею. Також на ній червоний капелюх гриба в білі крапки. У неї єдиний аксесуар – метелик.
  7. Інструктор із фітнесу. На торсі дівчини знаходиться спортивний топ коралового кольору. Доповнюють образ сірі шорти. На її правій руці є татуювання з квітами. До числа її аксесуарів входять гиря і напій Vita Rush.
  8. Шанувальник у костюмі трицератопса. Він продовжує традицію створення костюмованих персонажів. Його тулуб має багато плям на руках і спині, а також хвіст. Деталь голови є спеціально відлитою. Аксесуарів немає. 
  9. Гарпія. Вона має синьо-фіолетову колірну схему з синім хутром на грудях, спині та руках. На шиї можна закріпити деталь із парою фіолетових крил. Спеціальні деталі – пара кігтів.
  10. Потяг малюк. Це ще один костюмований персонаж, поміщений у зелений потяг. У передній частині поїзда є надрукована деталь із цифрою 25 – порядковим номером серії. Сам хлопчик у білому светрі та синьому комбінезоні. На його обличчі видно пов'язку на правому оці, а на самій голові є зелена кепка. Додаткових аксесуарів не передбачено.
  11. Лютий варвар. У дівчини повна броня з металевою мідною печаткою. На руках також є печатка на шкіряних обгортках, а на ногах – червона пов'язка на стегнах і черевики. Власний аксесуар – меч. 
  12. Грумер для улюбленців. Остання дівчина, яку можна отримати, одягнена в бірюзову сорочку, блакитні штани та чорний фартух. На фартусі логотип лапи тварини. До числа її аксесуарів входять ножиці та собака – афганський хорт. 

До кожної з мініфігурок додатково додається чорна основа для демонстрації.

Обирайте своїх фаворитів у наборі ЛЕГО "Мініфігурки – серія 25, випадковий персонаж" і випробуйте свою удачу, в спробі отримати когось із них. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 січ, 2024
    Оскільки мініфігурки знаходяться в коробках, тепер їх важче прощупати і знайти потрібну. І так, я знаю про існування повної колекції, однак віддаю перевагу дешевшому способу і випробуванню удачі. Тож, придбавши сьогодні у Constructors 12 коробок, я отримав 10 різних і лише 2 дублікати. Я вважаю, що це успіх, оскільки вдалося зібрати майже всю серію за раз. Не знаю, чи зупинюся на цьому, чи просто докуплю 2 конкретні мініфігурки. Щодо серії, мені загалом сподобалась. Гарний вибір різних персонажів, у костюмах, з тваринами, власною історією.
    Достоинства:
    Мініфігурки більше не пакуються в одноразовий пакет, а картон маркується як екологічно чистий. Начебто можна сканувати qr-код і отримати потрібну фігурку, але я ще не тестив цей спосіб. Багато яскравих (не детектив, він чорно-білий😅), унікальних мініфігурок.
    Недостатки:
    Я не сильно займався прощупуванням пакетиків, просто завжди купував декілька випадкових, тож не вважаю це прям недоліком. А інших немає, класна серія.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари