>
В наявності
779 грн
610 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

203 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1558 грн
1210 грн
+ =
2628 грн
2053 грн
+ =
7978 грн
6658 грн
+ =
1558 грн
1210 грн
+ =
2878 грн
2248 грн
+ =
16778 грн
12450 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

З огляду на небезпеки, які чатують у різних світах гри Майнкрафт, хороша зброя – запорука тривалого виживання та отримання кращої здобичі. Тому до ризикових вилазок потрібно готуватися заздалегідь. Саме цим займається Алекс у наборі LEGO "Зброярня", крафтячи найкращі предмети, під контролем коваля, для подорожі в Нижній світ.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21252 був випущений в рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 203 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору – будови. 

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи і покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не згаять можливості перервати Вашу подорож. 

Алекс в гостях у коваля

Набір ЛЕГО 21252 знайомить з двома мініфігурками, за допомогою яких створюється захоплива пригода.

  • Алекс – головна героїня гри Майнкрафт. Вона одягнена в зелений светр і коричневі штани. Вираз обличчя не звичайний, а здивований - показує момент, коли Алекс уперше бачить свій новий меч.
  • Коваль – хлопець, який спеціалізується на виготовленні зброї. На ньому блакитний светр і світло-коричневий комбінезон. Обличчя уважне, оскільки без цього в ковальській справі нікуди. 

Для мініфігурок у наборі передбачено багато зброї та броні. Є золота сокира, 2 кам'яні мечі, 2 щити, зачарований тризуб, а також деталі алмазної, золотої та зачарованої броні.

Підготовка до вилазки в Нижній світ

Щоб бути готовою до небезпек Нижнього світу, Алекс попередньо вирішила навідатися до коваля. Його збройова складається з 3 частин:

  1. Робоча зона. Це те місце, де безпосередньо відбувається створення зброї. Тож, на невеликій основі встановлено ковадло, піч, точильний камінь і казан, наповнений лавою. У робочій зоні також можна знайти залізний злиток, який може тримати в руці коваль. З боків колони, на яких встановлені смолоскипи.
  2. Кімната для демонстрації та примірки. Це також невелика основа, з колонами і факелами, з боків від якої зібрані 2 стійки для броні. На них можна повісити шоломи і броню. Біля кімнати також можна поставити скриню, в якій буде захована виготовлена зброя. По центру вільне місце, де можна приміряти броню, щоб зрозуміти, наскільки зручно в ній буде битися.
  3. Портал у Нижній світ. Коваль одразу надає можливість випробувати отримані обладунки та зброю в бою, пройшовши через портал. Він складається з чорної рами з фіолетовими вкрапленнями, а також фіолетових напівпрозорих дверей. Їх можна відчинити, а місця в проході вистачить для того, щоб пройшла мініфігурка.

Відвідайте коваля в наборі ЛЕГО "Зброярня", отримайте потужну зброю і обладунки, а потім відкрийте двері в Нижній світ і рушайте назустріч новим пригодам.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари