>
Уточнити наявність у постачальника
2749 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

534 шт.
3 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Так-так, у грі Minecraft є ніндзя і навіть більше, ціла школа для тренувань. Пройдіть свій шлях ніндзя, відточіть необхідні навички та розправтеся зі скелетом у наборі LEGO “Тренувальна база”.

Кілька слів про набір

Набір LEGO 21183 випущено у січні 2022 року в рамках серії LEGO Minecraft. Спереду коробки зображений сам тренувальний табір, а на звороті - цей же табір у розрізі та деякі функції. Розпакувавши коробку, Ви виявите: 534 деталі, 2 фігурки персонажів, 1 скелета, 1 кажана і багато веселощів. У готовому вигляді збірка досягне більше 24 сантиметрів заввишки, 24 завширшки і 15 завглибшки.

Фігурки набору

Зважаючи на все, школи ніндзя, одна з яких показана в наборі LEGO "Тренувальна база" не стоять без діла. І нехай деякі обирають відточувати свої навички самостійно, якийсь відсоток все ж таки віддає перевагу тренуванням у спеціальних місцях. Так що в цьому наборі є:

  • ніндзя – колись учень школи, а тепер учитель у ній же. Одягнений у традиційний фіолетовий одяг, щоб не бути помітним уночі. Зі зброї у нього кам'яний меч;
  • розбійник – учень школи, який хоче підвищити свої навички скритності та безшумного вбивства. Також одягнений у костюм ніндзя, тільки вже червоного із чорним кольорів. У руках зачарований лук;
  • скелет - злісний моб, який намагається підстрелити учнів, що полюбляють ловити гав на заняттях (а можливо просто хоче також вчитися в школі ніндзя?). У наборі це майже ідентична копія скелета з гри. У руках тримає лук;
  • кажан - доброзичливе створення, що мешкає в стінах тренувального табору. Це невелика тварина, виконана в чорно-коричневому кольорі і здатна "літати".

Ця четвірка під Вашим керівництвом зможе створити захоплюючу пригоду. Приєднуйтесь, буде весело!

Тренувальний табір

Щоб стати справжнім ніндзя, потрібно тренуватись роками, використовуючи спеціальне обладнання. Це розуміють і ніндзя з набору LEGO 21183. Їхня база поділена на 2 поверхи:

  • на першому поверсі знаходиться все потрібне для виживання. Тобто, там є ковадло, горн, стійка для обладунків та різноманітна зброя;
  • на другому поверсі знаходиться так зване додзе – місце, де ніндзя живуть, тренуються та медитують. Там є ліжка, скрині, столики, зілля та багато вільного місця. Поруч ростуть красиві дерева, одне з яких – сакура.

Два поверхи сполучаються спеціальним люком, оснащеним механізмом. Варто натиснути на певний блок під деревом, і люк автоматично відкриється.

Тренуйтеся, боріться та будуйте

Набір LEGO "Тренувальна база" відкриває воістину фантастичні можливості для творчості. Ви можете створити запропонований інструкцією табір та пройти свій шлях ніндзя. Можете вибрати шлях ніндзя-воїна і наголосити свою увагу на битві з набридливим скелетом. Набридло? Перебудуйте набір так, як Вам завгодно, покращивши споруду або зробивши щось нове.

Справжні ніндзя просто не можуть оминути таку унікальну можливість, як у наборі LEGO “Тренувальна база” та не долучитися до занять ніндзя у світі LEGO Minecraft.

Вдалої та цікавої збірки!

 

  • 5.0

    27 січ, 2022
    Наконец-то полностью новая идея для лего-майнкрафта, ведь фермы и шахты уже всем поднадоели. К тому же, был сделан шаг от обычных Стива и Алекс и в новых наборах появляются персонажи в тематических скинах. То, что набор связан с ниндзя сразу понятно, много оружия, фигурки-ниндзя и здание в восточном стиле. Единственное, жаль, что детальки для школы в основном камень и дерево.
    Достоинства:
    Фигурка ниндзя и разбойника, летучая мышь, скелет. Игровые функции. Розовые детали для крыши и деревьев. Оружие.
    Недостатки:
    В таком наборе хотелось блоков поинтереснее.
  • 5.0

    17 січ, 2022
    Взагалі дуже прикольна ідея з ніндзя і школою бойових мистецтв. Дуже вдало поєднано майнкрафт та японський стиль. У готовому вигляді школа виходить досить великою, ніндзя є де розвернутись. Дуже сподобались фігурки та невеличка мишка. Проте в мене питання, чи є якийсь набір щоб добре поєднувався з цим? Не знаю, що я шукаю, але якусь тундру, яка точно не підходить, не пропонуйте.
    Достоинства:
    Вдалі скіни ніндзя та мила літаюча мишка. Більше 500 деталей в наборі. Всі функції працюють.
    Недостатки:
    - (немає).
    • 17 січ, 2022
      Доброго дня, Іване! З того, що одразу згадалось, можу порекомендувати набір LEGO Небесна вежа (21173), Химерний ліс (21168), База на водоспаді (21134). Можете звернути увагу на них або звернутися до нас і ми з радістю Вам допоможемо.
  • 5.0

    17 січ, 2022
    Отличный набор! Его легко собрать и он на самом деле больше, чем я ожидал. Функция люка добавляет интересных особенностей и не настолько привычна, как взрыв. Все сделано в стиле ниндзя, такой себе закон на Ниндзяго в мире майнкрафта. В восторге от того, что добавили сакуры, а не просто деревья - это сразу наталкивает на японию и их боевые искусства.
    Достоинства:
    Визуально, очень похоже на храм ниндзя. Есть много оружия для тренировок. Фигурки в специальных скинах.
    Недостатки:
    Нижний этаж слишком незащищенный как для места, где бродят скелеты.

Рекомендуємо подивитися ці товари