>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

219 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Опис

Один із найпопулярніших наборів серії LEGO Minecraft під назвою Підземелля 21119 був випущений у 2015 році. Цей конструктор знову доступний для покупки у нашому магазині! Популярний персонаж зі гри – Стів запрошує вирушити з ним у небезпечну та захоплюючу пригоду до таємничого підземелля. Якщо ви готові, то швидше заглянемо в коробку!

Короткий опис 

Оригінальний набір LEGO Minecraft Підземелля 21119 – це подорож до підземної частини «кубічного» світу. Допоможіть Стіву обстежити порожнечі, шахти і всі темні куточки цього місця. Знайдіть цінні та корисні ресурси: вугілля, алмази, золоту руду тощо. Тільки не варто забувати про підступних, небезпечних зомбі, які вичікують момент, щоб напасти. 

Конструктор від відомої датської компанії призначено для вікової категорії від 8-10 років. У комплекті 219 деталей, три мініфігурки, додаткові аксесуари та докладна, друкована інструкція зі збирання. Окрім звичайної інструкції, можна використовувати її цифрову версію - LEGO Builder. За допомогою цієї програми зручно керувати масштабом зібраної конструкції, розглядати її в 3-D режимі з усіх боків, покращувати та зберігати кожен новий результат. 

Особливості

Основні особливості раритетного конструктора Підземелля 21119 із лінійки LEGO Minecraft:

  • З «цеглинок» можна побудувати підземелля, в якому є пастки та потаємні ходи. Готова конструкція має розміри 9/19/17 см.
  • Із деталей сірого кольору збираються стіни з отворами і кам'яна підлога. 
  • Бежеві «цеглинки» об'єднуються трьома способами, за бажанням. Перед початком будівництва в них можна сховати запаси руди. 
  • Ще в наборі передбачений модуль у вигляді чорної клітки. Основний сюрприз полягає в тому, що всередині клітки заточено зомбі. Якщо привести в дію спеціальний механізм, то мініфігурка починає обертатися всередині модуля, намагаючись перетворитися на величезне кровожерливе чудовисько. Ті зомбі, які вже «підросли» і вибралися з ув'язнення, ховаються в темних ходах підземелля і чекають на свою здобич. 
  • Аксесуари цієї комплектації: три смолоскипи, залізна кирка, скриня, золота руда, червоний камінь, пшениця. 

Мініфігурки

Конструктор LEGO Minecraft Підземелля 21119 укомплектований трьома мініфігурками:

1. Стів – головний персонаж однойменної, популярної гри. Він завжди поспішає назустріч пригодам і не боїться труднощів. Фігурка одягнена у синю футболку та штани фіолетового кольору. Голова персонажа квадратна, волосся коричневе, на обличчі білі очі з фіолетовими зіницями. 

2. Дві мініатюрні фігурки Зомбі. Ці, відомі всім персонажі, складаються з деталей зеленого кольору. Очі чорні, без зіниць, квадратні голови. Злісні Зомбі одягнені в сині футболки та фіолетові штани. 

Будьте одним із перших, хто стане щасливим володарем раритетного набору LEGO Minecraft Підземелля 21119! Порадуйте себе та близьких приємним, корисним та цікавим подарунком! Замовляйте конструктор у нашому магазині вже сьогодні!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари