>
Під замовлення
499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

29 шт.
2 шт.
18 × 2 × 17 cm
6+
0 шт.
4.6

Опис

LEGO Minecraft Стів і Кріпера.

Знаменита комп'ютерна гра Minecraft користується широкою популярністю серед дітей усього світу. Ще б пак, адже вона надає просто необмежені можливості для розваг. Звичайно ж компанія ЛЕГО не могла обійти стороною таку популярну гру і вирішила присвятити їй черговий набір - LEGO Minecraft Стів і Кріпера.

Чим привабливий цей конструктор? По-перше, своїм унікальним зовнішнім виглядом, який повністю відображає віртуальний всесвіт. Тільки уявіть, ще вчора дитина дивилася на улюблених персонажів крізь екран, а вже сьогодні вона може їх помацати та навіть зібрати власними руками. Неможливо обійти стороною і широкі ігрові можливості набору, завдяки яким дитина може створювати найрізноманітніші ситуації. Все, що потрібно - звернутися за натхненням до своєї фантазії.

Варто відзначити, що набір 30393 відрізняється абсолютною безпекою, адже всі деталі зроблені виключно з екологічного пластику. Більш того, перш ніж надійти в продаж конструктор проходить ретельне тестування на безпеку і відповідність усім світовим стандартам якості.

Відкриваючи коробку, малюк виявить в ній 29 деталей різних розмірів, форм і кольорів. Вони відмінно між собою взаємодіють і надійно кріпляться один до одного. З деталей збирається частинка віртуального світу Minecraft, а також дві мініфігурки знаменитих персонажів: Стіва і Кріпера. Вони повністю повторюють свої оригінали з гри, що викликає приємні емоції при кожному погляді. На особливу увагу заслуговує яскравий кубик, що імітує динаміт. Він розміщується на спеціальній платформі, яка легким рухом пальця катапультує кубик.

Конструктор досить простий, тому відмінно підходить дітям від 6 років. При цьому він буде цікавий не тільки фанатам комп'ютерної гри, але і тим, хто жодного разу не мав справи із всесвітом Minecraft. До того ж, набір прекрасно підходить як для гри, так і для прикраси дитячої кімнати.

Багато хто думає, що конструктор - чергова даремна іграшка, яку дитина закине вже після перших днів. Однак це не так! Саме конструктор дозволяє об'єднати захопливу гру та ефективний розвиток. Це й не дивно, адже в процесі складання дитина задіює логіку, дрібну моторику рук, посидючість і багато інших якостей. Коли ж набір повністю зібраний і починається гра, в цей момент в роботу включається фантазія та уява.

LEGO Minecraft Стів і Кріпера - це ідеальна можливість показати малюкові свою любов і турботу. Доступна ціна та цікава тема роблять набір відмінним подарунком на будь-яке свято.
 

  • 5.0

    20 кві, 2021
    Придбала цей набір для себе. Не скажу, що я фанатка Майнкрафту, ба більше, я навіть ні разу не грала в нього. Але мені сподобався кріпер (чи як він правильно називається) і я вирішила, що він буде круто виглядати на моєму робочому столі. Коли отримала набір, то зрозуміла, що найкраще це буде виглядати все разом. Тому тепер на моєму столі красується цей невеличкий набір)
    Достоинства:
    Виглядає дуже стильно, мені подобається, навіть при тому, що я жодного разу не грала. Коли стрес - можна попідривати тнт. Супер!
    Недостатки:
    Тепер хочу собі ще й павучка...(
  • 5.0

    20 кві, 2021
    Я даже и подумать не мог, что такой небольшой набор подарит столько приятных эмоций моей дочери. Играть в Майнкрафт она начала совсем недавно, но я уже вижу, что он её конкретно затянул. Поэтому ей было вдвойне приятно получить этот набор. Внутри оказался её любимый Стив (почему-то она играет именно за него), крипер (ей понравились его смешные ножки) и тнт (не дай бог подорвать его в игре). В целом, оказался супер-мини-подарок.
    Достоинства:
    Круто, что набор уже является мини-приключением. Вот идет Стив, попадает на крипера и взрывает его с помощью тнт. Либо же, ребенок может придумать что-то свое. Безграничные возможности для творчества.
    Недостатки:
    Жаль, что в серии Майнкрафт не так много полибэгов.
  • 5.0

    20 кві, 2021
    Не знаю, наскільки набір підійде кожному, але в моїх дітей не було кріпера у колекції, тому по дорозі додому я заскочив у цей магазин і придбав 2 пакетика. На щастя, в такій інтерпретації вони не вибухають, а то була б нам морока)) Їм дуже сподобались ці зелені чувачки. Вони розмістили їх у шахті та чекають слушного моменту, коли необачний Стів, чи необачлива Алекс зайдуть туди і все вибухне.
    Достоинства:
    Я лиш декілька разів спостерігав, як діти грають, більшість знаю просто по розповідям. Але і мені набір сподобався. Особливо кріпер та тнт.
    Недостатки:
    Не помітили.
  • 5.0

    20 кві, 2021
    У мене син давно просив щось з серії Майнкрафт. Я подумав і вирішив, що можна для початку взяти йому цей, невеликий, так сказати на пробу. І вже якщо йому сподобається, то придбати більший. Власне, так і сталося, він настільки був у захваті від цього набору, що мені буквально через 3 дні довелося придбати 21158. Пораджу набір, якщо у вас є такі малі бешкетники, які полюбляють цю гру.
    Достоинства:
    Сину сподобалось і це головне. Від Стіва він був не у захваті, а ось кріпер йому дійсно запав у душу. Ці кілька днів, поки він чекав більший набір, він постійно тульки те й робив, що запускав тнт.
    Недостатки:
    Я не дуже розумію серію, для себе б обрав щось цікавіше.
  • 3.0

    19 кві, 2021
    Честно, я абсолютно не понял зачем нужен этот набор. Если вы хоть немного знакомы с серией, то у вас есть все, что здесь предложено. Пару кубиков полянки - ничего нового, крипер - уже видели. К примеру, у меня аж 6 Стивов, ведь ни один набор без него не обходиться. А это - 7. Можно создавать уже свою армию и идти отвоевывать круглые кубики для серии. Я шучу конечно, но в каждой шутке, как говориться…))
    Достоинства:
    Я всегда очень ценю качество наборов лего, особенно оригинальных, как в этом магазине. По техническим моментам этот набор отличный.
    Недостатки:
    Жаль, что здесь ничего нового...(
  • 5.0

    19 кві, 2021
    На сайте чуть плохо видно, но если что, это набор - пакетик. Прикреплю к отзыву фото. Как же я был рад, когда в 2019 году начали выпускать их и в данной серии. Наконец-то есть возможность заполнить пробелы и дешево получить детальки. Данная сборка - своего рода граница между песчаным и травяным биомом. Также есть возможность подорвать динамит (ну или крипера, а лучше и то, и то). Аксессуары - стандартный набор: меч и факел. Что-то мне подсказывает, что эта сцена - какое-то начало игры. Надеюсь, удачной)
    Достоинства:
    Как для пакетика, то здесь есть все: минифигурки, функция взрыва, небольшая история, схожесть с игрой.
    Недостатки:
    Может, я бы предпочел получить паука.
  • 4.0

    19 кві, 2021
    Почему-то я нечасто вижу полиэтиленовые пакетики лего серии лего. По-сути, все что мы получаем, видно на самом пакетике: Стив, Крипер, небольшая полянка с цветочком и факелом. Также есть функция тнт (деталь принтованная). Приятно было обнаружить в таком небольшом пакетике сразу 2 минифиги. Я бы посоветовал этот набор тем, кто хочет опробовать данную серию, так как этот полибег подойдет как первопроходец. Если у вас есть что-то из серии, вероятно вам будет неинтересно.
    Достоинства:
    Отличный первый набор. Как и в игре, используются квадратные детальки. Сразу 2 минифигурки. Без наклеек.
    Недостатки:
    Если у вас есть что-то из наборов майнкрафт, то этот АБСОЛЮТНО не принесет ничего нового.
  • 5.0

    3 сер, 2020
    Коли син почав захоплюватись майнкрафтом, обрала цей набір. Лего більш розвиває уяву, ніж відеогри. Набір складається із двох основних героїв та девайсу. Гадаю це чудовий початок. Все якісне. Тепер шукаємо ще набори із Майнкрафт, щоб розширити ігрову площадку.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари