>
Уточнити наявність у постачальника
7199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 252 шт.
6 шт.
47.7 × 37.5 × 9.1 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Хто не любить лам? Вони милі, пухнасті та дуже прикольні. Але що, якщо не просто завести їх, а й оселитися в будинку, побудованому у формі лами? Це Вам і належить з'ясувати в наборі LEGO "Село лами", але не переживайте, нудно точно не буде!

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21188 було випущено у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 1252 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, бо що там, що тут все виконано з невеликих деталей-кубиків. Але все ж бережіться злих мобів, які не проґавлять можливості перервати Вашу подорож.

Фігурки набору

Фігурки набору очікувано пов'язані з тематикою лам. Серед них:

  • лама-лицар. Головний герой має скін, у якому виглядає як лицар у броні та навіть має алмазний меч. На спині – знак синьої лами, можливо, його ордену;
  • лама-пастух. Це ще один скін на головного героя, одягнений у яскравий светр (ймовірно, з вовни лами) та помаранчеві штани. Таким чином він створює враження такого собі хіпі;
  • мешканець савани. Довгоочікуване розширення лінійки мешканців нарешті настало і тут Ви отримаєте першого жителя савани. Одягнений він у червоний одяг;
  • сільський коваль. Він виглядає практично так само, як мешканець: червоний одяг та коричневі штани. Тільки має пов'язку на одне око;
  • грабіжник. У нього бордовий одяг та чорні штани. У руках тримає арбалет. Ключовою особливістю є те, що ззаду можна прикріпити банер;
  • віддавач. Ще один ворожий моб дуже схожий на грабіжника. У нього коричневий торс та сині штани. У руках – сокира;
  • доросла лама. Вона виконана в новому, темно-оранжевому кольорі і має кумедну мордочку;
  • маленька лама. За формою вона нагадує дорослу, лише меншого розміру. За кольором лама біла;
  • маленька овечка. Незважаючи на те, що овечки у наборах не новинка, тут вона має шерсть нового рожевого кольору.

Ферма лам

Як видно з зображення набору, більшість деталей LEGO тут йде на будівництво великого житла у вигляді лами. Але й оточення не поступається, біля будинку розташовані:

  1. невелика ферма;
  2. критий загін;
  3. місце для торгівлі;
  4. кузня;
  5. колодязь.

Кожен із цих елементів добре поєднується один з одним. Але все ж таки, жодна з цих будівель не може зрівнятися за розміром з великою ламою, а лише підкреслює її. Розмір усієї збірки становить 31 сантиметр у висоту, 30 завширшки і 30 завдовжки. Відкриваючи ламу, інтер'єр повністю доступний і має місце для двох міні-фігурок. Усередині є все, що потрібно для житла: ліжка, крісла, верстати, стіл картографа, книжкова шафа, акваріум та інше. Вона з цікавих функцій пов'язана саме з сутністю лами і це функція "плювання", щоб відбити напад ворожих мобів. Спеціальні деталі добре замасковані у верхній частині голови і абсолютно непомітні.

Стати власником ферми з милими тваринами – ламами і весело проведіть час, доглядаючи їх і відбиваючись від нападів грабіжників у наборі LEGO Minecraft 21188 "Село лами".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    25 лип, 2022
    Так, мені 25 років і я придбала собі цю крутезну ламу. А що з цього? Мій хлопець постійно збирає автомобілі, то ж чому мені не можна. Звичайно, це все жарти)) Але як то кажуть, у кожному жарті…і тут ця правда полягає у тому, що лама дійсно крута. Збирала я її приблизно вечір (дивлячись Дивні дива) і трішки закінчила вранці. Якихось проблем зі збіркою не було, майже усе складається з кубиків. Кінцевий результат чудовий, лама може бути як у зачиненому вигляді, так і відкриватись, щоб побачити усе, що усередині. Смішно, що вона як і у реальному житті може плювати на ворогів. Вердикт: усе круто, потрібно більше лам.
    Достоинства:
    У наборі суцільні лами, лами і ще лами, тому тематиці відповідає на усі 100%. Класно зроблено, що лама має щось на кшталт шарфика, може відкриватись та стріляти-плювати детальками. Фігурок теж багато, хоча я і не дуже знаю хто є хто.
    Недостатки:
    Додаткові ринок та колодязь мені трішки зайві.
  • 5.0

    25 лип, 2022
    Просто що це за НАЙМИЛІШЕ створіння з деталей лего? Я був змушений придбати цей набір своїй донечці. Вона не те, щоб велика фанатка гри, хоча трішки і грає, проте набір справив нереальне враження. У ньому так багато цікавих речей. Ви можете відкрити балкон і посадити туди фігурки. Фігурки у більшості тут селяни та грабіжники. Але звичайно ж, найкраща частина - це лами, які тут усюди. Є навіть механізм, який змушує велику ламу плювати.
    Достоинства:
    Деталі розділені на пакетики, тому складати досить легко. Лама чудово виглядає, може відкриватись як ляльковий будиночок та "плювати" детальками. Дуже багато нових фігурок.
    Недостатки:
    Відсутні.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари