>
Уточнити наявність у постачальника
2099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

422 шт.
3 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Колись на цій фермі вирувало життя, але багато років тому в цих краях зненацька з'явилися зомбі і взяли її під свій контроль, вигнавши законних власників. Настав час повернути її у володіння героїв і повернути фермі колишню славу в наборі LEGO "Покинуте село".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21190 було випущено у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 422 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тема набору - будівлі.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих деталей-кубиків. Але все ж бережіться злих мобів, які не проґавлять можливості перервати Вашу подорож.

Набір фігурок

Даний набір містить достатньо фігурок для початку своєї подорожі та подальших дій – боротьби зі злісними зомбі-селянами та відродження забутої світом ферми, проте врятованої Вами. Серед них:

  • головна героїня, яка має свій особливий та яскравий скін. Гострий меч, що сяє в її руці, рожеве волосся і барвистий одяг, діамантова броня на вішалці, тільки й чекають свого часу, щоб стати корисними у надзвичайній ситуації.
  • чорний кіт – вірний супутник головної героїні. Це збірна фігурка чорного кота з яскраво-жовтими очима;
  • гарбузовий страж - моб, який уважно спостерігає за подіями навколо та у разі потреби, завжди допоможе своїм союзникам. Тут він виглядає як опудало, маючи голову – гарбуз, жовте тіло та коричневі руки з ногами;
  • 2 зомбі-жителі, які переслідують наших героїв. Вони мають принти мішкуватого одягу з дірками, коричневих штанів та чорного ременя. Один із них має солом'яний капелюх.

Пригоди на фермі

Набір LEGO 21190 занурить Вас у життя борців зі страхітливими зомбі. Але будьте обережні, цей шлях сповнений небезпек і подвигів, адже зомбі з'являються вночі і хочуть залишити ферму собі. У разі потреби Ви завжди зможете сховатись у власному фермерському будиночку та перечекати час зомбі. Не хвилюйтеся, сонячний день смертельний для більшості мобів, і зомбі-жителі не стали винятком. У будь-якому випадку, тримайте свій меч напоготові. Звільніть ферму та успішно розвивайте своє господарство, використовуючи всі доступні можливості.

А звільняти є що, адже на фермі є:

  • місце мисливця на зомбі просто неба з ліжком, верстатом і піччю;
  • занедбаний будинок одноповерховий будинок, весь заплетений у павутинні;
  • робоче місце зомбі з кузнею та алмазною бронею;
  • грядка із компостером;
  • ділянка з гарбузовим вартовим.

І щоб усе було добре видно, набір вміщує кілька блискучих смолоскипів. Також ферму оточують квіти, які відразу створюють привабливий антураж.

Звільніть ферму від набридливих зомбі в наборі LEGO "Покинуте село" і облаштуйте там свій новий будинок разом із головною героїнею та чорним котом.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 сер, 2022
    Подарував цей набір брату на День народження, тому що він давно просив такий. Спочатку мені здавалося що у наборі замало деталей та його буде нецікаво зібрати, проте це не так. Комплект дуже цікавий своєю збіркою та можливими іграми які можна придумати з ним. У наборі багато цікавих задумок, як гарбузовий страж, чорний кіт та ліжко. У комплекті три детально виконані мініфігурки. Чудово проілюстрована ідея та творчість.
    Достоинства:
    Набір простий у складанні, майже все виконано з кубиків, як і у грі. Багато деталей павутини. Подобається ідея зі "звільненням" селища.
    Недостатки:
    Насправді, може і не треба звільняти, зомбі он як добре господарство ведуть))
  • 5.0

    9 сер, 2022
    Купив цей набір дочці,бо знаю, що вона полюбляє майнкрафт. У комплекті купа різноманітних деталей від звичайного будиночка, грядки, квітів та смолоскипів і до діамантової броні на вішалці, чорного кота та гарбузового стража, котрий нас захистить. У комплекті три мініфигурки (2 зомбі-жителя та головна героїня з мечем), котрі дуже сподобались моїй доньці. Сама ферма справді має вигляд захопленої та покинутої. Всюди павутиння, ліжко і пічь посеред неба та зомбі, котрі переслідують нас
    Достоинства:
    Цікаві фігурки, дівчина зі скіном. Здається набір простий, але сама концепція дуже цікава. Маленькі збірки можуть як поєднуватись, так і існувати окремо.
    Недостатки:
    Можливо, доречніше було додати собаку замість кота.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

Артикул:
10874
59 шт.
2+