>
Уточнити наявність у постачальника
899 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

154 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Станьте на захист пекарні та відбийте атаку підступного крипера у наборі LEGO "Пекарня", щоб жителі й надалі могли радіти свіжій випічці у своєму гірському селі. Ну і що може бути краще, ніж стаканчик молока до печива, тому тут є коза, яку можна доїти.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21184 було випущено у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 154 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, бо що там, що тут все виконано з невеликих деталей-кубиків. Але все ж бережіться злих мобів, які не проґавлять можливості перервати Вашу подорож.

Фігурки набору

Цей набір має більш ніж достатньо фігурок для ведення спокійного бізнесу – пекарні та захоплюючих битв. Серед них:

  • головний герой. Головний герой тут не простий, а зі скіном. Він пекар, а тому його одяг має принти білого кітеля та сірих штанів. Для захисту пекарні він має алмазний меч;
  • житель. Житель тут також не простий, а сніговий. Тому в нього одяг бірюзового кольору, коричневі штани та жовтий капелюх із полями;
  • крипер. Зате крипер традиційно зеленого кольору і має 3 рухливі ніжки і голову, що повертається. По-секрету, йому вже кортить, щоб усе злетіло у повітря;
  • коза. Цей моб був доданий в оновленні 2021 Caves&Cliffs (Печери&Скелі). Він з'являється природно тільки в засніжених горах, може високо стрибати, а також є зручним джерелом молока. Тут коза білого кольору з маленькими ріжками та рухливою головою. Також до неї додається відро з молоком.

Цікаво, що деякі люди вже проголосили 2022 рік роком LEGO козла, оскільки дуже часто ця тварина зустрічається в наборах цього року. І, як Ви вже могли зрозуміти, це сталося не без участі серії LEGO Minecraft.

Пригоди у пекарні

Невже Ви думали, що якщо це конструктор, то пекти хліб дуже просто? Ну ні. Перш ніж щось спекти потрібно добути інгредієнти:

  1. виростити та зібрати пшеницю (або купити у фермера);
  2. подоїти козу і при цьому не одержати від неї тумаків;
  3. видобути яйце зі скрині. Але намагайтеся не стати на пластину, адже в такому разі спрацює механізм – скриня з яйцем підлетить і доведеться задовольнятися омлетом.

Тільки після виконання цих дій можна переходити до самої пекарні для приготування. Вибирайте з хліба, печива та торта та закидайте випікатися. Але будьте обережні, адже на кожному етапі Вам може стати на заваді крипер! Особливо він налаштований знищити один із головних інгредієнтів – яйце.

Коли атака відбита, випічку приготовано, мешканці нагодовані, можна відпочити. Лягайте на яскраво-жовте ліжко і вирушайте в царство морфея в наборі LEGO "Пекарня", адже завтра на Вас чекає такий же насичений подіями та стравами день.

Приготуйтеся вирощувати пшеницю, доглядати сніжно-білу кізоньку, забезпечувати гірське село свіжою випічкою, і захищати мешканців від криперів у наборі LEGO "Пекарня".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    7 лип, 2022
    Моїм дітям сподобалося це будувати і вони змогли зробити це без моєї допомоги, лише користуючись інструкцією. Зібрана пекарня виглядає реалістично та містить достатньо тематичних деталей: пшениця, молоко, яйце та навіть коза (коза така мила!). І не забуваємо про звичайні фігурки, наприклад у нас не було раніше такого жителя. Набір універсальний та легко може використовуватись як самостійно, так і поєднатись з іншими наборами.
    Достоинства:
    Яскравий набір з різнокольоровими деталями; 4 фігурки, якщо враховувати козу; функція вибуху кріпера; різні тортики та хліб.
    Недостатки:
    Хотілося б трішки більше стін, а то ліжко взагалі відкрите, а як ми пам'ятаємо - не можна спати, коли поблизу монстри.
  • 5.0

    7 лип, 2022
    Я був схвильований, коли почув, що вийде такий набір Lego Minecraft, і насправді лишився задоволеним. Мініфігурки добре зроблені, включаючи козу, чи снігового селянина. І нарешті скриня виглядає як справжня. Не звинувачую дизайнерів за використання тієї самої функції вибуху в кожному наборі Lego Minecraft, але я хотів би побачити щось нове…Але в цілому, це невеликий набір за нормальною для нього ціною та ігровими можливостями, які дітям точно сподобаються.
    Достоинства:
    Класна ідея, яка може надихнути когось на створення пекарні у грі. Фігурки нові та добре зроблені. Будівля майже повністю відкрита для більш зручної гри з усім.
    Недостатки:
    Знову функція вибуху. Що не набір, то теж саме у цьому плані.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари