>
Уточнити наявність у постачальника
359 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

72 шт.
2 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

Кожен, хто хоч раз грав у Minecraft, пам'ятає, наскільки неприємними бувають Кріпери. Ви тільки збудували будинок, трохи обжилися там, настає ніч і раптом БАБАХ - біля будинку вибухає Кріпер, принагідно знищуючи більшу частину будинку. Або інший варіант, коли Кріпер тихенько підкрадається в чорній печері і також звучить вибух, а кількість сердець зменшується мінімум вдвічі. Але як вам таке, що в наборі LEGO "Пастка Кріпера" Ви можете переграти цього монстра та підірвати його? Звучить вражаюче і дуже привабливо.

Про набір

Набір LEGO Minecraft 21177 – один із січневих наборів 2022 року. На передній стороні коробки зображено основне зображення, а ззаду – функція вибуху. Це невеликий набірчик, що складається лише з 72 деталей та 2 фігурок. Зібрати це можна практично як заманеться, проте є й інструкція, яка допоможе розібратися з механізмом вибуху.

Герої набору

Набір LEGO "Пастка Кріпера" вийшов досить багатим на фігурок та звірят. Для занурення у світ Minecraft тут є:

  • Стів - один із головних героїв гри та цієї серії LEGO. Він одягнений у фіолетові штани та блакитний светр. Голова звичайна квадратна. У цьому наборі Стів без будь-якої броні, зате з мечем;
  • Вибуховий Кріпер - один з різновидів кріперів. Зі звичайним він схожий формою, цільною фігуркою та вибухонебезпечністю. Основна відмінність у кольорі - тут крипер червоний із жовтими візерунками;
  • Порося - невелика збірна фігурка свинки. Він світло-рожевий, з великою головою та п'ятачком. Про те, що це порося говорить невелика кругла пластинка-підставка і менший розмір у порівнянні з дорослою свинкою;
  • Курча - ще одна невелика збірна тварина. Курча біле з великим жовтим дзьобом. Стоїть пташеня на круглій жовтій підставці.

Такої компанії вистачить, щоб відтворити деякі пригоди у світі Minecraft і вже точно не нудьгувати!

Епічна пригода

Закрийте очі і уявіть собі цю пригоду, яку Ви можете відтворити в наборі LEGO 21177… Ви вибрали собі Стіва як персонажа і тільки-но розпочали свій шлях у цьому світі, зрубали трохи дерева і скрафтили верстак. Ви продовжили свій шлях, приручили парочку тварин, знайшли на березі цукрову тростину та кілька червоних маків. Знайшовши трохи заліза, Ви вирішили подивитися, що ж можна зробити з нього в верстаці. Але ось ззаду підкрадається вибуховий Кріпер. Невже він підірве порося, курча та Вас разом. Ну ні, не сьогодні! Стів швидко закінчує робити меч і готовий битися з Кріпером. Зробивши кілька точних ударів мечем, він вирішує скористатися секретним механізмом і відкинути монстра далеко-далеко. І ось, Кріпер злітає у повітря і всі врятовані, можна далі займатися звичайними справами.

Ну як, уявили? А хотіли б взяти участь, чи створити щось подібне, тільки своє? Зрозуміло так, то чого ж Ви чекаєте!

Не лише фанатам гри, а й любителям невеликих наборів точно сподобається набір LEGO “Пастка Крипера”. Створіть свою пригоду і нарешті підірвіть набридливого Кріпера.

Вдалої та цікавої збірки! 

 

 

  • 4.0

    27 січ, 2022
    Набор чисто чтобы протестировать серию и понять, нравится ли она вам. Если вы уже брали наборы, то 100% у вас уже есть и Стив, и цыпленок, и свинка и функция взрыва. Ну разве что взрывающийся крипер станет новинкой. Поэтому смотрите для себя сами. С одной стороны, набор стоит действительно недорого и доступен к покупке. С другой стороны, особо ничего нового в ваш блочный мир он не принесет, если не станет первым набором.
    Достоинства:
    Как для маленького, первого набора неплохо, поэтому и взял. +-новая фигурка крипера, живность, взрыв.
    Недостатки:
    Ничего нового набор не дает.
  • 5.0

    13 січ, 2022
    З власного досвіду знаю, що діти можуть вигадати багато цікавих ігор навіть з таким невеличким набором. Син у захваті, коли отримує такі набори, а потіоб'єднує їх. Інструкціям легко слідувати, а з функцією вибуху грати. Кріпер підлітає на відносно непогану висоту, так сказати, можна перемогти його ж зброєю. Свинка та курча додають необхідної різноманітності для гри, адже про них треба дбати.
    Достоинства:
    Маленький набір, який може стати чудовим подарунком. Дитина може зібрати самостійно та весело провести час граючи з кріпером та тваринками.
    Недостатки:
    Можливо, варто було додати дерево.
  • 5.0

    13 січ, 2022
    Средний набор, который вроде и не имеет в себе практически ничего нового, но все же станет неплохим подарком для ограниченного бюджета. Цена на набор справедливая, учитывая, что дети все же получают нового крипера. Функция взрыва хорошо работает, но увы, она не новая. Однако то, что набор совместим со всей остальной серией (что мы и сделали) перекрывает недостатки.
    Достоинства:
    Бюджетный вариант набора. Сразу 3 фигурки, включая нового крипера. Есть и песок, и трава, и чуть воды.
    Недостатки:
    Если бюджет чуть побольше, то можно выбрать из серии что-то поинтереснее.
    • 13 січ, 2022
      Подписываюсь под всеми словами, только вот фигурок в наборе 4: крипер, Стив, свинка и цыпа.

Рекомендуємо подивитися ці товари