>
Передзамовлення
969 грн
749 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

252 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1338 грн
1034 грн
+ =
2168 грн
1685 грн
+ =
4268 грн
3521 грн
+ =
1338 грн
1052 грн
+ =
2368 грн
1771 грн
+ =
5418 грн
4264 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Темний вимір Краю вважається одним із найнебезпечніших у світі Minecraft. Не кожен зважиться вирушити туди, не кажучи про те, щоб погодитися битися на арені. Не тільки той, хто програв, але й поранений, може вже не повернутися у звичайний світ, оскільки навколо також чекають небезпеки. Але герої набору LEGO "Кінцева арена" не боязкі і готові прийняти цей виклик.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21242 було випущено у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 252 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – битва.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих деталей-кубиків. Але все ж бережіться злих мобів, які не проґавлять можливості перервати Вашу подорож.

Фігурки у Краї

Простих людей у Краї рідко можна зустріти, найчастіше це ендермен та інші ворожі моби. Однак набір ЛЕГО 21242 має і тих, і інших:

  • воїн - один із головних героїв, який вирішує проблеми за допомогою грубої сили. Він одягнений у бузковий костюм, за поясом якого видніється зілля. Також окремо у нього є шолом, щит із зображенням дракона, меч та пляшечка із зіллям;
  • лучник - ще один персонаж, проте він під час битви покладається на влучність та швидкість польоту стріл. Він має більш похідний варіант костюма, який поєднує червоний верх і коричневий низ. У нього є шолом, сокира та лук;
  • ендермен - нейтральний моб, який стає агресивним при зоровому контакті. Він схожий на інопланетянина, маючи чорну шкіру та довгі руки-ноги. У витягнутих уперед руках може тримати блок деталей;
  • шалкер - невеликий ворог, замаскований під бузковий блок. Моб виглядає як коробочка зі схованою всередині головою.

Битва на арені

Бій у наборі відбувається на квадратній арені, зробленій з обсидіану. Над нею височить статуя дракона, а довкола розташовані моби та обсидіанові стовпи. Вся збірка цілком досягає розмірів 13 сантиметрів заввишки, 17 завширшки і 13 завдовжки. Практично весь набір збирається з квадратних деталей і квадратних пластин, так само, як і в оригінальній грі.

Бій обіцяє бути спекотним, що пов'язано і з учасниками, і з лавою, що розливається під платформою. У набір додано 2 механізми, які роблять гру веселішою, а бій складнішим. Перша функція - підлога, що розсувається, під якою знаходиться помаранчева лава. Трохи довше затримавшись у центрі можна опинитися вже внизу, горячи від розпеченої лави, яка в Краї розливається набагато швидше. Друга функція - "плювок дракона", коли з пащі статуї вилітає помаранчева квадратна пластина лави.

Доведіть, що також не боїтеся і вирушайте разом із героями на поле бою в наборі ЛЕГО “Кінцева арена”, де зможете прийняти одну зі сторін та спробувати виграти супротивника.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари