>
В наявності
779 грн
630 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

272 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1558 грн
1230 грн
+ =
2628 грн
2073 грн
+ =
7978 грн
6678 грн
+ =
1558 грн
1230 грн
+ =
2878 грн
2268 грн
+ =
16778 грн
12470 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Хто грав у гру Minecraft, пам'ятає свою радість, коли вдавалося знайти такі величезні гриби. Більшість займалося тим самим, чому і присвячений набір LEGO "Грибний будинок" - облаштовувалися в такому їстівному житлі. Тепер Ви можете зібрати такий будиночок насправді і створити там свою пригоду разом з Алекс.

Про набір

Набір LEGO 21179 - один із середніх січневих наборів 2022 року у підтемі LEGO Minecraft. На передній стороні коробки основне зображення будинку та всіх героїв, а ззаду – збірка в розрізі та основні функції. Усередині 272 деталі, фігурка Алекс, двоє монстрів, грибна корова, друкована інструкція та багато веселощів. У готовому вигляді, збірка складе більше 10 сантиметрів заввишки, 13 завширшки і 15 завглибшки.

Кого Ви зустрінете?

Набір LEGO “Грибний будинок” містить багато унікальних персонажів, які доступні далеко не в кожному наборі. Отже, зустрічайте:

  • Алекс – головна героїня гри. У неї квадратна голова та руде волосся. Одягнена дівчина в зелений светр і коричневі штани. Броні в даному наборі у неї немає, зате є кам'яна сокира для битв;
  • грибна корова – унікальна тварина, яка при стрижці дає гриби. Від звичайної корови її відрізняє ця особливість, а також червоний з білим колір (як у мухомора) та наявність цих мухоморів на спині. Спеціально для того, щоб її підоїти, є відро;
  • скелет-наїзник - рідкісна комбінація скелета верхи на павуці. Як у грі, так і в наборі, вони пересуваються дуже швидко, так до того ж скелет може стріляти здалеку, оскільки має лук. Крім іншого, скелет тут також у бузковому шоломі.

Як у грі, так і в наборах LEGO зустріти таких персонажів разом не так і просто, багато хто їх взагалі ніколи не бачив. І тільки уявіть, у яких пригодах вони зможуть побувати, потрапивши до Вас!

Грибний будинок та його околиці

Схоже з грою Minecraft, грибний будинок у наборі LEGO 21179 невеликого розміру, лише 3 на 5 блоків (6 на 10 точок). У висоту 4 блоки (8 точок), враховуючи стелю. Будинок стоїть на невеликій височині, тому щоб потрапити туди потрібно скористатися сходами. При цьому, будь-яку зі стін або стелю можна зняти, щоб забезпечити легкий доступ всередину.

Усередині повний мінімалізм, лише жовте ліжко і верстак. З іншого боку, нічого більше не влізло б. Навіть скриня, і та стоїть на вулиці.

Крім скрині, біля будинку також є дерево, яке можна зрубати (для цього, у Алекс прибережена кам'яна сокира), 2 паростки та невелика ділянка води.

Початок пригод

Спочатку, нічого не віщувало лиха в наборі LEGO "Грибний будинок". І навіть більше, все йшло напрочуд добре, Ви знайшли великий гриб і трохи обжилися в ньому, скрафтивши предмети першої необхідності. На вогник зайшла навіть грибна корова. Але проблеми прийшли звідти, звідки Ви їх зовсім не чекали, одного дня біля Вашого житла з'явився скелет-наїзник. Зі зброї у Вас лише кам'яна сокира. І що ж Ви робитимете?

Як вам такий початок пригод? Звучить круто, чи не так. І це лише один із можливих сценаріїв. Інші Ви можете придумати самостійно, скориставшись своєю фантазією.

Не лише фанатам гри Minecraft, а й більшості любителів LEGO сподобається ідея отримати такий милий будинок та різноманітність істот, як у наборі LEGO “Грибний будинок”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 січ, 2022
    Спершу як подивився на набір, то здалося, що діти складуть його за кілька хвилин. Проте деталей доволі багато та для того, щоб зібрати будинок потрібно бути доволі уважним, саме тому вони займались ним близько години. Готовий набір пропонує безліч захопливих ігор: можна змагатись зі скелетом на павуку, дивитись за садом, доїти грибну корову та навіть, за наявності ще наборів, розширювати будинок та прилеглу територію.
    Достоинства:
    Хоча це і просто будинок, проте доволі незвичний. Поблизу нього є все для виживання Алекс та захопливої гри дітей. Грибна корова супер!
    Недостатки:
    Як вже зазначали, розміри дому справді невеликі, хіба що для дитячих ручок.
  • 5.0

    17 січ, 2022
    Я никогда не играл в Майнкрафт, но вот сын прям обожает и проводит там практически все свободное время. 15 января у него было день рождения и в магазине мне подсказали обратить внимание на этот набор. Спасибо! Он очень понравился сыну. За счет фигурок скелета на пауке и девушки, он может играть не только сам, но и с младшим братом. Грибная корова очень милая и дети могут придумать со всеми деталями много интересных игр.
    Достоинства:
    Хороший подарок для ребенка, развивает мелкую моторику. Яркие цвета с первого момента заинтерисовывают ребенка. Есть дом, 4 фигурки и участок возле.
    Недостатки:
    Чтобы попасть в дом нужно разобрать часть него.
  • 5.0

    17 січ, 2022
    Я купил этот набор всего пару дней назад, и с первого взгляда мое внимание привлекли яркие цвета, а уже как начал собирать, то и интересная сборка. Помню, как сам играя в майн, часто селился в таких грибах просто по-приколу. Именно поэтому я хорошо понимаю Алекс, которая выбрала его как дом. Я также оценил наличие всадника, поскольку их довольно трудно встретить даже в игре, а здесь есть.
    Достоинства:
    Яркие цвета, не маленькие детали, совместимость с другими наборами, красивая корова и всадник.
    Недостатки:
    Дом внутри очень маленький, проблематично взаимодействовать.

Рекомендуємо подивитися ці товари