>
В наявності
2199 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

260 шт.
1 шт.
26.2 × 9.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.3

Рекомендовані Комплекти

+ =
2298 грн
2283 грн
+ =
2498 грн
2451 грн
+ =
4698 грн
4299 грн
+ =
2348 грн
2325 грн
+ =
2498 грн
2451 грн
+ =
2898 грн
2787 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Новинкою 2019 року став конструктор LEGO Minecraft 21153 Вовняна ферма. Сьогодні цей оригінальний набір можна купити знову! ЛЕГО-Всесвіт має прихильників по всьому світі, тому ця новина потішить велику кількість дітей та дорослих. Улюблені персонажі, різноманітні аксесуари, цікавий ігровий сюжет – все це можна отримати, залишилося лише відкрити коробку! 

Опис

Раритетний набір Вовняна ферма 21153 з лінійки LEGO Minecraft – це захоплююча та цікава пригода! З 260 «цеглинок» можна побудувати фрагмент ферми та інші об'єкти для прикраси ігрової локації (наприклад, папугу або велику вівцю). Доглядайте овець, вирощуйте пшеницю для них і квіти, з яких вийде фарба для вовни. Приділіть увагу малюкові-ягняті, зберіть шерсть і підготуйте її до продажу. 

Конструктор підійде для віку від 7 років. Крім деталей, мініфігурок та аксесуарів, у комплекті міститься детальна, друкована інструкція. Щоб процес складання став ще більш захоплюючим, виробник рекомендує використовувати її цифровий варіант – спеціальний додаток LEGO Builder. З його допомогою з'являється можливість змінювати масштаб конструкції, обертати та розглядати її у 3D-режимі, покращувати та зберігати результат. 

Особливості

Що ми знайдемо усередині коробки? Декілька особливостей набору LEGO Minecraft Вовняна ферма 21153.

  • Із запропонованих деталей можна побудувати фрагмент затишної ферми для овечок, трав'яну локацію з невеликим озером, грядку, дерева, огорожу для тварин.
  • Розміри конструкції 19/14/12 см (ширина, глибина, висота).
  • Комплектація включає одну мініфігурку – Стіва плюс три збірні вівці та ягня. Персонаж одягнений у синю футболку та штани фіолетового кольору.
  • Аксесуари, передбачені в наборі: ножиці для стрижки овець (рідкісна деталь), паркан, невеликі мости, береза, квіти.

Переваги 

Виділимо низку переваг конструктора від датської компанії:

  1. Усі деталі та фігурки з набору виготовлені з нетоксичних, міцних матеріалів. Їх створюють відповідно до суворих міжнародних стандартів якості. Перед тим, як відправити набір на продаж, усі його елементи перевіряють скручуванням, впливом тиску, нагрівання тощо.
  2. Конструктор розвиває уважність, посидючість, творче та креативне мислення, дрібну моторику пальців.
  3. Деталі з наборів будь-якої серії без проблем поєднуються між собою, тому з них можна зібрати особисту, унікальну конструкцію на свій смак!

Чи готові вирушити з сім'єю або друзями у пригоду за мотивами улюбленої гри? Замовляйте раритетний конструктор LEGO Minecraft Вовняна ферма 21153 у нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо приємні ціни та оригінальний товар!

  • 3.0

    2 кві, 2021
    Может быть, меня избаловали ОТЛИЧНЫЕ наборы 2020/2021 (недавно построенные «Заброшенная шахта» и «Свиной домик»), полные забавных строительных решений и функций, но этот набор просто...действительно не предлагал ничего интересного. Хотя с другой стороны, кирпичи в нем и овцы великолепны, и если вы ищете много кирпичей и милых животных, чтобы дополнить существующие наборы, это определенно поможет.
    Достоинства:
    Подойдет лишь тем, кто ищет овечек (хотя их и так много в наборах) или просто дополнительные цветные детали.
    Недостатки:
    Тут совсем ничего интересно, ну вот СОВСЕМ. Каждый раз, когда вы снимаете большую овцу с основы, ноги отламываются.
  • 5.0

    2 кві, 2021
    Я получил этот набор на Рождество, и он потрясающий! У меня и моего брата есть мир Lego Minecraft, и этот набор стал отличным дополнением к нему. Хотя ничего и не двигается, нам все равно понравилось. И скоро я надеюсь получить новый набор Майнкрафт. Если что, брату всего 5 лет, так что набор подходит и для такого возраста.
    Достоинства:
    Понравилась идея с большой красной овечкой и маленькими. Тот факт, что вы можете изменить спины овец, чтобы создать видимость стрижки, это весело.
    Недостатки:
    Ничего не двигается. Просто статичные модели.
  • 5.0

    1 сер, 2019
    не в кожного з нас є можливість побувати на справжній фермі, але із набором LEGO Minecraft ферма вовни це можливо. Що мені сподобалось - багато дрібних діталей для розвитку дрібної моторики, яскраво подібрана кольорова гамма, малюкам подобається стригти вовну, доглядати за вівцями, набір стане гарним подарунком дітям від трьох до сіми років. Мінуси - невелика площа основи.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари