>
Уточнити наявність у постачальника
7299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

799 шт.
3 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Відтворіть одну з найкультовіших американських будівель, яку можна зустріти майже скрізь (у фільмах, іграх), а тепер ще й у наборі LEGO "Червоний хлів".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21187 було випущено у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 799 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, бо що там, що тут все виконано з невеликих деталей-кубиків. Але все ж бережіться злих мобів, які не проґавлять можливості перервати Вашу подорож.

Фігурки

Так як набір присвячений тематиці ферми, фігурки тут також відповідають. Серед них є:

  • власник ранчо. Головний герой тут у червоно-білому светрі та помаранчевих штанях. Також у нього є сокира та лопата для робіт на фермі;
  • мешканець джунглів. У нього жовтий костюм, коричневі черевики і жовтий капелюх з полями;
  • коза. Моб, який спавниться тільки в горах, просто необхідний на фермі, адже дає можливість легко отримувати молоко. Коза біла, з маленькими ріжками та рухливою головою;
  • курка. Вона виглядає так само, як у грі: біла фігурка з помаранчевим дзьобом;
  • корова. Ще одне джерело молока тут коричневого кольору з білими плямами;
  • маленька корівка. Вона нагадує велику, тільки в міні-розмірі, така ж коричнева і має білу пляму на спині;
  • кінь. Кінь на фермі також необхідний. Тут він оранжево-білого кольору і, як і коза, має рухливу голову;
  • маленький зомбі. Єдиний злий моб набору LEGO "Червоний хлів" представлений у вигляді міні-зомбі. Має зелену голову та блакитне тіло. Особливість – може сідати на курку.

Пригоди в хліву та біля нього

Зірка набору LEGO 21187 - великий червоний хлів з сірим дахом. Він складається з двох поверхів і в зібраному вигляді він досягає приблизно 14 сантиметрів заввишки, 26 завширшки і 24 завдовжки. Також, хлів може бути розкладений для легшої гри всередині. А вже всередині можна знайти багато цікавого: спальня, інструменти, ящик для рукоділля. При цьому житлові кімнати знаходяться на другому поверсі, а загони з тваринами на першому. І якщо хочете, доглядати тварин (козу, курку, коня і корів) можна прямо не виходять з дому.

Біля хліву також є город, на якому можна вирощувати картоплю. Поверніть спеціальну ручку та картопля зійде. Тут же знаходяться стійла з навісами для тварин, яких потрібно доглядати. Для роботи у темний час доби, у кількох місцях на фермі розташовані милі ліхтарики. Але побоюйтеся маленького зомбі, який ходить поблизу. І як би він не запевняв, що покатається на курці і поверне – не вірте!

Відпочиньте від пригод і проведіть час живучи на фермі, вирощуючи овочі та доглядаючи різноманітних тварин у наборі LEGO “Червоний хлів”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 жов, 2022
    Для фанатів гри, цей набір чудовий. Приємно відкласти пристрої та годинами будувати разом з дитиною. Кількість шматочків може трохи налякати, але просто розділіть їх і насолоджуйтеся. Дизайни на упаковці викликали у мене велике захоплення. Будувати було дуже легко і весело. Приємно створювати різні речі та додавати їх до інших наборів. Чим мені подобаються набори по Майнкрафту- тим що у них завжди багато цікавих фігурок, як людей так і тварин, та деталей, від якихось квітів та до курячого яйця і сокири. Дуже рекомендую цей набір.
    Достоинства:
    Дуже цікавий набір та недорогий набір. Червоний колір завжди гарно виглядає, най би яким банальним його не вважали. Велика кількість різних фігурок та цікавих деталей. Можна легко поєднати з іншими наборами та пригодами.
    Недостатки:
    На мою думку, факели виглядали б більш атмосферно замість ліхтарів.
  • 5.0

    6 жов, 2022
    Мій молодший брат любить minecraft і він любить лего! Він дуже хотів зібрати цей набір разом зі мною. Нам знадобилося приблизно 2 години, щоб скласти все повністю. Йому лише 8, але він зміг пройти через інструкції та зібрати його без проблем! Це також виглядало надзвичайно чудово, коли це було закінчено! Набір ідеальний для будь-якої людини, яка божеволіє від Lego та Minecraft, і я дуже рекомендую. У самому наборі є деякі сільськогосподарські тварини, мініфігурки фермерів та маленьких зомбі. Зрештою неймовірно!
    Достоинства:
    Цікаві фігурки тварин та людей, культова модель амбару, будівлю можна розкрити і грати всередині
    Недостатки:
    Було б краще, якби додали ще якогось монстра

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари