>
Під замовлення
1239 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

6 шт.
1 шт.
14 × 1 × 14 cm
6+
0 шт.

Опис

   Коротка історія набору

   Елронд - ельфів лорд, полукровка, один з героїв саги "Хоббіт" і "Володар кілець". Він був надзвичайно мудрий і володів даром провидіння. Брав участь у багатьох битвах, але після закінчення війни обрав для себе покинути Середзем'я. Хоч він і прожив з Першої по Третю епоху, ніколи не можна було дізнатися, скільки йому насправді років. Придбавши цей набір "Елронд", Ви отримаєте свого власного правителя ельфів і зможете інтегрувати його в інші збірки.

   Інформація про набір

   Полібег 5000202 був випущений в 2012 році в рамках серії ЛЕГО Володар кілець. Придбавши його, Ви отримуєте:

  • стандартний поліетиленовий пакетик. На передній стороні зображений напис Володар кілець і сам Елронд з великим мечем. Незрозумілий код був надрукований для того, щоб свого часу активувати Елронда в грі ЛЕГО Володар кілець. Фон - те, що може бути реальним кадром з фільму. Позаду - технічні моменти і опис набору;
  • 6 деталей, включаючи меч, мініфігурки ельфійського лорда і накидку. Всі вони якісно зроблені, гіпоалергенні і абсолютно безпечні для дітей. Додаткових деталей не передбачено;
  • наклейки та інструкції відсутні !!!

   Опис мініфігурки

   У наборі ЛЕГО "Елронд" є ексклюзивна мініфігурка однойменного ельфа. В даному наборі він одягнений в золоті обладунки Другої епохи, під яку власне і створений. Принт - ельфійська кольчуга, яка продовжується і ззаду мініфігурки. Верх жовтий, низ - зелений. Елронд тут має традиційні для ельфів вуха, вилиці і 2 вирази обличчя (спокійне і войовниче). Зі зброї - Ельфів золотий великий меч. Тому не радимо вступати з ним в бійку. Також є темно-синя накидка. Порівняйте з фільмом і Ви переконаєтеся, що Елронд створений повністю, як і в ньому.

   Цікавий факт. При створенні даного набору, компанія ЛЕГО допустила помилку і кожен Елронд був одягнений у коротку мантію, як, наприклад, носили деякі хоббіти або гноми з Володаря кілець. Як таке сталося - незрозуміло, але факт залишається фактом.

   Колись цей набір ЛЕГО "Елронд" видавали за попереднє замовлення відеогри ЛЕГО Володар кілець, однак цей час пройшов, гра давно вийшла і більшість навіть встигли її пройти (якщо ж ні - радимо зробити це, Ви не розчаруєтесь). Тому зараз Ви можете лише придбати набір у нас в магазині.

   Якщо Ви колекціонер серії Хоббіт (Володар кілець), то набір ЛЕГО 5000202 просто обов'язковий до покупки. Хоча він підійде і випадковим покупцям, яким сподобається деталізована фігурка Елронда. Купуйте цей полібег і переконайтеся в цьому самі. А також можемо порадити Вам кілька наборів, в яких також зустрічається даний ельф: 

  • ЛЕГО Володар кілець "Рада у Елронда" (79006);
  • ЛЕГО Володар кілець "Битва з королем-чарівником".

   Зазначені набори мають в собі знаменитого ельфа і допоможуть розширити ігрові можливості. Однак, ні в одному з них немає однакової мініфігурки з цією.

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої і цікавої збірки!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари