>
Уточнити наявність у постачальника
4799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 212 шт.
4 шт.
48 × 7 × 37 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

«Ті-Рекс не хоче, щоб його годували. Він хоче полювати.» - Алан Грант

Незалежно від того, чи готові Ви чи ні, діяти потрібно швидко. Спочатку швидко зібрати набір LEGO 76956 "Втеча тиранозавра", а потім скоріше розібратися, що ж робити із динозавром, що втік, поки він всіх не з'їв. Набір чудово підійде і для гри, і для демонстрації.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76956 було випущено у рамках серії Jurassic World. Він містить 1212 якісних деталей, лист наклейок, кольорову інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – динозаври.

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини – динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч з людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії.

Мініфігурки дослідників

Набір LEGO Jurassic World 76956 натхненний моментом, коли тірекс напав на машини в Парку Юрського періоду і тут є достатньо фігурок, щоб відтворити це:

  • Алан Грант – відомий палеонтолог. На його торсі просочена водою синя сорочка та шийна хустка. Також має коричневі штани та капелюх;
  • Ян Малькольм – математик, який займається “теорією хаосу”. Чоловік у мокрій фірмовій чорній сорочці, розстебнутій до середини та чорних штанях;
  • Тім Мерфі – маленький любитель динозаврів. У хлопчика смугаста кофта із блакитною сорочкою та коричневі штани. Обличчя та одяг забруднений;
  • Лекс Мерфі – молодша сестра Тіма. Дівчина має принти у вигляді фіолетової майки з візерунками та коричневих штанів. Також має брудне обличчя та одяг.

Більше того, фігурки дітей та Яна мають двосторонні голови.

Ford Explorer

Це зелено-жовтий позашляховик, який був іконою Парку Юрського періоду, возив туристів заданою трасою і керувався дистанційно. У наборі 2 таких автомобіля:

  1. перевернутий. Він має лише нижню частину, включаючи колеса. Зверху на ньому стоїть динозавр;
  2. цілий. Знявши дах, всередину можна посадити 4 фігурки. В автомобілі є дисплей для Hi-Tech CD ROM і 2 склянки води.

Тиранозавр

Лише глянувши на деталі стає зрозуміло, що динозавр вийде коричневого кольору з помаранчевими акцентами. Складання починається навколо зеленої пластини - аналога ДНК і вже далі додаються інші частини. Кінцева модель впізнавана, барвиста та цікава.

Ноги можуть висуватися і трохи обертатися, а щиколотки обертаються навколо невеликого шарового шарніра. Також має рухомі ручки, голову (включаючи щелепу) та хвіст. Динозавр може приймати різні пози, у тому числі “хвіст вгору” для переслідування.

Цілісна діорама

Всі деталі розміщуються на великій основі. За рахунок деталей додатково створюється "бруд", сліди динозавра та рослинність. На базі також встановлений зламаний електричний паркан: чотири стійки прикріплені до задньої частини опорної плити, до двох крайніх стійок звисає три гнучкі кабелі. Одна деталь, яку легко випустити з поля зору у завершеній збірці, - це ланцюг, що утримує зниклу козу. І найцікавіше - зліва розташовується ті-рекс, стоячи лапою на машині, а праворуч Ford Explorer. Вишенька на торті – табличка з цитатою, прикріплена на основі.

Створіть частинку Парку Юрського періоду вдома з набором LEGO "Втеча тиранозавра".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 чер, 2022
    Кожного разу, коли ми з дружиною отримуємо набори для Парку Юрського періоду, я дуже кайфую! І цей досвід був таким же. Набір чудовий, від Explorer до Rex. Одним з моїх улюблених аспектів цього набору є всі відсилки: ланцюг кози, відсутня шина і навіть Rex, який має зелений шматочок для ДНК жаби в своєму тілі. Якщо ви шанувальник JP, цей набір для вас!
    Достоинства:
    Набір не для гри, що класно. Дуже розумне використання деталей. Палкі фанати Парку під час збірки виявлять безліч пасхалок.
    Недостатки:
    Голова Рекса трохи важкувата, тому іноді переважує його.
  • 5.0

    2 чер, 2022
    Надзвичайно хороший досвід побудови. Від початку до кінця будівництво запропонувало велику різноманітність технік, і ви не витрачаєте занадто багато часу на будь-яку окрему ділянку, тому весь процес протікає неймовірно швидко та цікаво. Мені подобається вся колірна гамма, особливо на Ford Explorers. Хоча я відчуваю, що бампери автомобіля повинні бути трохи меншими. Динозавра можна поставити в кілька чудових поз, я дуже здивований його стабільністю. Загалом, це дивовижний знімальний майданчик, який відображає атмосферу та спогади про фільм.
    Достоинства:
    Фантастичні деталі. Відмінний т-рекс за розміром та варіантами демонстрації. Уся сцена вміщується на основі.
    Недостатки:
    Хотілося б трохи змінити бампер автомобіля.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари