>
Уточнити наявність у постачальника
5499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

150 шт.
3 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Будьте дуже обережні, страшний і непередбачуваний тиранозавр вирвався з вольєру. Тваринний інстинкт дається взнаки і змушує хижака метатися парком у пошуках їжі. Кмітлива Клер Дірінг швидко вигадує план дій і вирішує заманити динозавра до воріт парку. Дівчина сідає за кермо вантажівки і швидко їде до воріт, шум мотора привертає увагу тиранозавра. Голодний звір важкими кроками біжить за Клер, зовсім не підозрюючи, що буде далі. Різкий постріл із рушниці зі снодійним блискавично заспокоює динозавра і він мирно засинає. Після чого працівники парку відправлять його назад у вольєр та працюють над посиленням охорони.

Про набір

Ігровий набір LEGO Juniors Втеча тиранозавра (10758) складається з 150 елементів ЛЕГО і призначений для дітей віком від 4 до 7 років.

Зі 150 елементів ЛЕГО ви зможете зібрати головні ворота парку динозаврів. Встановлені ворота парку на рівному газоні, наверх нього укладено балки з каменю. Дерев'яні двері закривають увитий рослинами арочний вхід. Нагорі, між двома вогняними смолоскипами, розміщена прямокутна вивіска з назвою парку "Jurassic World". Зліва на стіні розташовані підвісні сходи, а праворуч встановлений рухомий маніпулятор. Він призначений для можливої екстреної приманки динозавра хот-догом.

Біля входу розміщено спеціальний пандус для зручного заїзду вантажівки. Праворуч біля воріт ви побачите частину огорожі парку, масивну стіну, що стоїть на синіх трикутних блоках. Будьте обережними, стіна знаходиться під високою напругою, про що попереджає спеціальна жовта табличка із зображенням блискавки. Напруга потрібна для безпеки, адже якщо його відключити динозавр з легкістю зможе пробити стіну та залишити парк.

Фізичні розміри центральних воріт у парк із кубиків ЛЕГО наступні – 14х22х11 см.

Але це ще не всі конструкції ігрового набору LEGO Juniors Втеча тиранозавра (10758), на вас чекає:

  • Вантажівка синього кольору з логотипом парку, розміром 6х9х4 см, відкритою кабіною та великим багажником.
  • Наукова лабораторія з великим екраном, пультом керування, антеною, інкубатором для яєць динозаврів та загоном для маленьких динозаврів. Загальний розмір лабораторії – 7х8х4 см.

Мініфігурки та аксесуари набору

Ігрова фігурка Тиранозавра розмірами 11х28х6 см, має рухомі лапи і зубасту пащу, що відкривається. У комплекті також є ігрова фігурка дитинчата динозавра і два яйця. Серед мініфігурок на вас чекає Клер Дірінг, охоронець парку та вчений із лабораторії. Аксесуари для гри наступні: дві рації, рушниця з снодійним, ящик, підставка для яєць динозаврів, хот-дог, смолоскипи, рослина та гілочка для гри з маленьким динозавром.

Унікальний конструктор сподобається кожного фаната фільмів "Jurassic World", а серія Junior сприяє легкому збиранню конструкцій ("Easy to Build"), що ідеально підходить для маленьких будівельників. Стати власником унікального ігрового набору прямо зараз, купуйте конструктор на нашому сайті за допомогою кнопки "купити".

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    15 чер, 2019
    Величезний динозавр-справжній тирекс. Дитина 5 років в захваті. Плюс є маленький дитинча і яйце. Всі частини-руки, ноги, щелепа, хвіст рухливі. Шия повертається на 360°, а трещітка в шиї фіксує її в потрібному положенні. Остання секція хвоста виконана з "гумового" пластика, що робить його безпечним навіть для маленьких. На деякий час дитина закинула інші іграшки. З Купи лего були зроблені інші фігурки схожі на травоїдних динозаврів і печера для тірекса. Загалом новорічні свята пройшли під тематикою динозаврів - інтерес до цієї тематики виник саме завдяки якісній фігурі лего тирекса. Т. ч. набір має великий потенціал для ігор

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

174 шт.
7+