>
Уточнити наявність у постачальника
9199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 082 шт.
4 шт.
47.7 × 10.8 × 37.2 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Уявіть: природа, щебечуть пташки, вдалині протікає річка… Саме на такий відпочинок можна розраховувати, вирушивши до однієї з кабін у США чи Європі. Але дозволити собі її може не кожен, а набір LEGO "Трикутний будиночок" доступний кожному фанату конструктора.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21338 було випущено у рамках серії LEGO Ideas. Він містить 2082 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є своєрідною унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задум на спеціальному сайті і, якщо він набере достатньо голосів, то може бути виданий. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети та багато іншого.

Ідея створення набору

Оскільки набір ЛЕГО 21338 випущений у серії ЛЕГО Ідеї, він має конкретного автор. Він – користувач офіційного сайту для представлення ідей під ніком Norton74 опублікував початковий варіант кабіни 29 березня 2021 року і того ж дня отримав 100 перших послідовників. Набравши необхідні 10000 підписників, набір було відправлено на розгляд команді дизайнерів і 22 лютого 2022 року оголошено наступним набором у серії.

Фігурки на відпочинку

У кінцевий варіант набору увійшли 4 мініфігурки, що приїхали подихати свіжим повітрям і відпочити далеко від міської метушні:

  • хлопець №1. Вусатий відпочивальник для поїздки вибрав білу кофту, червону теплу куртку та коричневі штани. Аксесуар – коричневий рюкзак;
  • хлопець №2. Другий любитель відпочинку на природі має рожеву з коричневим куртку та блакитні штани;
  • дівчина №1. Вона, щоб не мерзнути, одягла світлий в'язаний светр, а також зелені штани. На обличчі надруковані окуляри;
  • дівчина №2. Остання, але не менш важлива фігурка має блакитний светр із геометричним візерунком та сірі штани. Аксесуар – коричнева сумка.

Всі вони мають двосторонні вирази обличчя, за допомогою яких можуть по-різному реагувати на ситуації, що склалися. Також їм можна переставляти частини тіла, змінюючи одяг.

Також у наборі можна виявити тварин: видру, білку, жабу, павука, пташок та метеликів.

Кабіна далеко від цивілізації

Найчастіше відмінна риса будиночків - це безліч цікавих деталей, які можна знайти в різних кімнатах. Це саме стосується і цього набору.

Основа починається з простої рами, до якої додаються кілька великих пластин. Коли основа завершена, ви починаєте додавати деталі інтер'єру та екстер'єру першого поверху. На першому поверсі знаходиться невелика кухня та вітальня. У них можна знайти друкарську машинку, гітару, піч, газету, різні лампи і так далі. Після цілого дня пригод можна піднятися сходами до маленької спальні. Вона продовжує ту ж лінію, оточуючи двоспальне ліжко фотоапаратом, картою, картиною, статуеткою, кухлями та іншими дрібницями.

Лише будинком пригоди в наборі не закінчуються. Наприклад, позаду самої кабіни можна виявити так званий туалет, який складається з туалетного паперу та лопати, душ, подачу палива. Поблизу також є накриті навісом колоди, кам'яна ділянка землі, каноє та осінні дерева, які облюбували пташки та метелики.

 

Проведіть багато годин, досліджуючи кімнати кабіни та насолоджуючись навколишньою природою в наборі ЛЕГО “Трикутний будиночок”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 бер, 2023
    Треугольный домик - это выдающийся набор LEGO, в котором все сделано правильно на разных уровнях. От захватывающего и невероятно увлекательного процесса сборки до обнаружения множества деталей по ходу строительства - этот набор является одним из лучших. Здесь так много интересного и готовая модель с её деревенским видом может стать прекрасным дополнением как к городу, так быть отдельной сборкой. Внутри и снаружи домика есть много интересного, и мне нравится огромное количество животных и существ, от выдр, лягушек, птиц до белки - это действительно напоминает пребывание в дикой природе, где вы не совсем уверены, какое животное встретите в следующий раз. Меня также восхищает то, что этот набор просто напрашивается на расширение. Добавляете ли вы больше листвы или строите вокруг него дикую природу, кажется, что дизайнеры приглашают фанатов и строителей только расширять территорию вокруг. Это хороший отдых от супергероев и даже больших сложных модульных конструкций улиц, и для меня это долгожданное напоминание о том, каким веселым может быть LEGO.
    Достоинства:
    Оригинальный фанатский дизайн соответствует действительности (тому что получилось по итогу). Невероятно увлекательный опыт строительства. Множество минифигурок и животных оживляют этот набор. Отличная модель для демонстрации. Множество забавных пасхальных яиц и деталей внутри.
    Недостатки:
    Деревья и правда немного бедные. Хотелось бы, чтобы в набор входил медведь, вот это было бы канешно крутость.
    • 9 бер, 2023
      Доброго дня, раді що набір сподобався! Ідея з ведмедем супер, проте, на жаль, у наборі його справді немає. Якщо все ж вирішите доповнити ним збірку, то обрати можете з цих двох, перейшовши за посиланнями: 1 (https://constructors.com.ua/city/bear-dark-tan-muzzle-98295c01pb02-used) або 2 (https://constructors.com.ua/duplo/bear-baby-cub-black-medium-nougat-muzzle-bearcubc01pb02-used).
  • 5.0

    9 бер, 2023
    Коробочка набору величенька і дуже стильна. Усередині знаходиться двадцять мішків, пронумерованих від одного до п'ятнадцяти. Дві інструкції з експлуатації цікаві тим, що вони відходять від стандартних візуалізацій, натомість зображуючи кабіну вдень і ввечері. Зібрана модель чудово деталізована, і мені подобається поєднання сільського характеру та яскравих кольорів. Дах легко знімається і можна отримати доступ до внутрішніх частин. Дерева чудові через те, що вони вищі за саму кабіну і тому, що мають різнокольорову листву, проте її малувато. Навіть якщо сказати, що це осінь і частина з них вже впала, то чому листочків немає на землі.
    Достоинства:
    + чудова деталізація всередині та зовні; приваблива кольорова гама - саме підходить до відпочинку десь у лісі, адже усе з дерева; всі деталі, навіть каное можна закріпити у єдину збірку; легко демонструвати і гарно виглядає.
    Недостатки:
    - великим деревам бракує листя.
  • 5.0

    9 бер, 2023
    Чомусь перед купівлею нам здалося, що у набору буде і видра, і бобер. Ми збудували йому греблю ще до того, як він приїхав. Я розумію, що це наша вина, проте чи не могли б ви підказати посилання як його купити у магазині окремо або додайте бобра у pick-a-brick. Хатинка була просто вишенькою на торті. Дуже гарно зроблено, включно з багатим інтер’єром. Ми вагалися, чи додавати її до нашого парку, побоюючись, що вона не впишеться в масштаб, але насправді вийшло добре і деякі дерева навіть вищі за хатинку.
    Достоинства:
    Багато дрібних деталей, які насправді змушують посміхатись. Дивовижна деталізація інтер'єру. Майже відсутні повторення, тому збирати дуже цікаво. Відсутність наліпок. Величезна кількість тварин та істот, включно з видрами, жабами, птахами та білками.
    Недостатки:
    Виявляється, у наборі немає бобра( Внутрішня частина невелика, тому розмістити більшість деталей було важко.
    • 9 бер, 2023
      Доброго дня! Ваш зібраний парк викликає захват, наскільки все органічно виглядає. На жаль, наразі бобер не представлений у форматі фігурки LEGO. Єдине, що можемо порадити, то це те, що у наборі LEGO 60394 можна отримати одразу 2 коричневі видри.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари