>
Уточнити наявність у постачальника
3349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 125 шт.
1 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
18+
0 шт.
4.7

Опис

“Сподіваюсь, Еггман засвоїв цей урок, так-с. І, можливо, візьму відпустку кудись…” - їжак Сонік.

Найшвидший їжак у світі - Сонік готовий на швидкості увірватися у Ваше життя з новим набором LEGO "Сонік Супер-їжак". Надайте Еггману урок, а потім візьміть невелику відпустку і просто пограйте на рівні.

Увага! Набір - must have для фанатів ігор та мультфільмів про синього їжака.

Їжак, родом із 1990-х

У 1980-ті з'явилися перші комп'ютерні ігри, і це буквально перевернуло світ. Але в 1990-х компанія SEGA вирішила створити щось, що могло б протистояти монополії Маріо на ринку, так в 1991 вийшла перша гра про Соніка - платформер Sonic the Hedgehog. За роки існування звірка, він обзавівся безліччю ігор, мультсеріалів, знявся у повнометражному кіно, дебютував у серії LEGO Dimensions, а тепер має власний набір LEGO Ideas 21331, який заснований на першій локації з гри Sonic the Hedgehog – Зелених пагорбах.

Культове зіткнення

Цей набір знову зіштовхне віч-на-віч двох заклятих ворогів - їжака Соніка і Доктора Еггмана.

  • Сонік. Він має деталі блакитного принта, з посмішкою та простими чорними зіницями в очах, щоб відповідати оригінальному дизайну 90-х років. Його культові червоні кросівки також оздоблені додатковими деталями. Мініфігурка має власну підставку, на яку можна помістити Соніка та різнокольорові кристали;
  • Доктор Еггман. Він одягнений у свій улюблений червоний костюм і має розкішні вуса. Рівнем переміщається всередині свого Яйцемобіля;
  • Moto Bug. Це бадник – бойовий робот Доктора, який не нападає, а лише горизонтально пересувається. Зовні він нагадує сонечко з чорним тулубом і червоним панцирем. До слова, тут жук може змінювати вираз обличчя;
  • Crabmeat. Він ще один бадник, створений Еггманом. Він нагадує краба і виконаний у сірому та червоному кольорах. Пересувається на спеціальній сірій підставці.

Веселощі на Зелених пагорбах

Набір LEGO "Сонік Супер-їжак" заснований на першій і найпопулярнішій локації гри - Зелених пагорбах. Умовно, їй можна поділити на кілька частин:

  1. невелика ділянка землі 4 на 4 з пальмою;
  2. два схили, міст та вода. Міст охороняє краб, але якщо його перемогти, то в нагороду отримаєте 3 золоті кільця, які можуть відновлювати здоров'я. Спускаючись зі схилу Ви знайдете контрольну точку;
  3. мертва петля. Розженіть як слід і подолайте її. На петлі стоїть жук та телевізори;
  4. ділянка з робочою пружиною та квіткою. Тут же ви зустрінете доктора Еггмана.

Як з'єднувачі у Вас є осі Technic з одного боку та отвори для осей з іншого, а також чорна основа.

Метою набору є збір 7 різнокольорових кристалів та перемога над Еггманом. Для цього біжіть, крутіться, використовуйте бонуси з телевізорів і збирайте золоті кільця і нехай прибуде з Вами сила Синього їжака!

Набір LEGO "Сонік Супер-їжак" обов'язковий до покупки всім фанатам оригінальної гри, які витрачали години, щоб вперше перемогти Доктора Еггмана, а тепер хочуть повторити це з конструктором і отримати гарний демонстраційний набір.

Вдалої та цікавої збірки! 

  • 4.0

    1 лют, 2022
    Мне больно ставить этому набору 4 звезды, но я это сделаю. Lego Sonic — это то, о чем я всегда мечтал. Прежде всего, я должен сделать особые комплименты команде графического дизайна. Инструкции действительно заставляли вас чувствовать, что вы не просто собираете набор, но и играете на уровне. Мне нравится, как набор развивается от сборки Соника на первой странице до сборки Доктора на последней. Но наклейки…ох, они просто не приемлемы. И всего 1 фигурка, что мешало добавить Наклза или еще кого-то.
    Достоинства:
    Как идея, очень круто. Чекпоинт может быть голубым или красным. Все выглядит до боли узнаваемым. В каждом пакетике есть изумруд хаоса.
    Недостатки:
    Всего 1 фигурка, зато множество стикеров.
  • 5.0

    1 лют, 2022
    Безумовно, це був мій найочікуваніший набір LEGO за останній час. Так приємно бачити набір на основі їжака Соніка після чудового набору персонажів для LEGO Dimensions у 2016 році. Мініфігурка отримала гарне оновлення з кращими кольорами, доданими бічними деталями на ніжках, а також іншими змінами в друку, які наблизити зовнішність персонажа до його аналога 90-х років. Ця збірка ідеально повторює Зелені пагорби, має деталі трави та культову мертву петлю. Можна тільки сподіватись, що ми побачимо ще більше рівнів.
    Достоинства:
    Чудові фігурки, особливо Еггман та Сонік. Набір детально повторює 1 рівень гри. Кожен пакетик має по 1 смрагагду, щоб завершити усе наприкінці.
    Недостатки:
    Стікери, деякі кроки повторюються.
  • 5.0

    1 лют, 2022
    Я был поклонником Соника почти всю свою жизнь, поэтому вопрос покупки даже не стоял. Цвет может быть немного не таким, но это работает. В сборке есть пальма, мост, петля и функция пружинного люфта. Все они работают хорошо и стабильно. Я лично хотел бы, чтобы плитки монитора были напечатаны. То же самое со счетчиком жизней. Доктор на самом деле выглядит очень хорошо, за исключением того, что его лицо плохое, а руки не имеют шарнирных соединений на плечах, чтобы двигаться вперед и назад.
    Достоинства:
    Красивые фигурки, интересные функции и уйма настольгии. Заметил разъемы по краям, надеюсь, набор сможет быть расширенным.
    Недостатки:
    Некоторые детали - наклейки, хотя могли быть принтованными.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари