>
Уточнити наявність у постачальника
22999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 540 шт.
8 шт.
58.2 × 10.3 × 37.8 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Перенесіться в епоху залізничних подорожей, коли це був один з основних способів проїхати велику відстань за короткий час. Поїзд з набору LEGO "Східний експрес" став одним з найбільш впізнаваних, з'являючись в книгах, фільмах і серіалах, демонструючи своє багатство. Тепер же є можливість відтворити його у вигляді конструктора ЛЕГО і вирушити у власну пригоду.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21344 був випущений в рамках серії LEGO Ideas. Він містить 2540 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору – поїзд. 

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є свого роду унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задумку на спеціальному сайті і якщо вона набере достатньо голосів, то може бути видана. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети та багато іншого. 

Ідея для набору

Оскільки особливість серії – ідеї від фанатів, цей також має конкретного автора. Ним став користувач сайту з ніком "LEt.sGO", вперше опублікувавши збірку у квітні 2021 року. Проект сподобався аудиторії і трохи менше, ніж за рік набрав необхідні 10.000 підписників. У жовтні 2022 року ідея була офіційно обрана як один із наступних наборів серії ЛЕГО Ідеї. 

Але на цьому співпраця під час створення набору ЛЕГО 21344 не закінчилася. Набір був створений у співпраці з компанією, яка зараз керує Східним експресом – Orient Express. Наприклад, було домовлено змінити дизайн двигуна, щоб відповідати зовнішньому вигляду вагонів.

Мініфігурки у Східному експресі

У набір входить 8 мініфігурок, які однаково розподілені між працівниками та пасажирами:

  • начальник залізничної станції в сорочці, темно-синьому костюмі, синій кепці та з кишеньковим годинником;
  • машиніст у білому светрі, блакитному комбінезоні та синій кепці;
  • офіціантка в білій сорочці, білих рукавичках, чорному костюмі і з чорною краваткою-метеликом; 
  • кондуктор у синьому костюмі та синій кепці;
  • Піппін Рід у блакитній блузці, бірюзовому жакеті, бордових штанях, червоному капелюшку і з червоним бантом;
  • кінорежисер у білій сорочці, коричневій жилетці, піджаку, штанах, кепці та з сумкою через плече;
  • герцогиня в чорній сукні із золотистими візерунками і з білим хутряним коміром;
  • учений у білій сорочці, сірій жилетці, смугастому піджаку та сірих штанях.

Кожна з мініфігурок має свої аксесуари. Наприклад, офіціантка має келих і рушник, а Піппін – ручку та лист.

Поїздка на легендарному поїзді

Весь Східний експрес розділений на умовні 4 секції, першою з яких стає чорна основа. Для неї використовується багато пластинчастих елементів, доданих до набору. 

Наступна частина – це сам паровоз. Саме в ньому французький паровий двигун був замінений на звичайний. Він деталізований воронкою, куполами, номерами тощо. Він задає загальний дизайн – синій із золотим, який буде використаний у всій збірці.

За паровозом йде тендер – спеціальний вагон, призначений для перевезення палива. Чорні плитки відображають вугілля. Сам тендер деталізовано механічними деталями, як-от люком для води ззаду та вхідними дверима спереду.

Східний експрес славиться розкішними подорожами, і багато в чому це досягається завдяки його вагонам. У цьому наборі представлено вагон-ресторан і спальний вагон, обидва оздоблені в стилі арт-деко. Доступ всередину вагонів можна отримати, знявши панель даху. У вагоні-ресторані можна знайти кілька столиків і барну стійку. У спальному вагоні – ліжко, ванна кімната, робочий стіл.

Східний експрес ось-ось відправиться, тож поспішайте зайняти місця в наборі ЛЕГО "Східний експрес", відповідно до куплених квитків і взяти участь у великій пригоді.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    3 січ, 2024
    Східний експрес чудово розроблений з точки зору пропорцій і духу епохи, принаймні вагони і мініфігурки. Мені особливо сподобався високий рівень деталізації як в екстер'єрі, так і в інтер'єрі двох пасажирських вагонів. Локомотив у цьому плані трохи програє. Загалом я хвилювався, що готова модель буде виглядати незавершеною без застосування численних наклейок, що входять до набору, але я радий повідомити, що більша частина зовнішнього оздоблення досягнута за допомогою друкованих деталей. Єдині наклейки, що виходять назовні - це маленькі наклейки на нижній частині кожних дверей двох вагонів, а також по дві наклейки з кожного боку двигуна. Я думаю, що він і без них виглядає чудово. Наклейки для інтер'єру дуже гарні, і я думаю, що більшість людей оцінять додатковий вінтажний стиль, який вони додають до набору.
    Достоинства:
    Що мені сподобалося: Дуже гарний поїзд з чудовою кольоровою гамою, Чудові вагони з детальними розкішними інтер'єрами, Вдалий набір мініфігурок, Величезна модель для демонстрації з можливістю іздити коліями, Нарешті справжній потяг Лего для дорослих.
    Недостатки:
    Що мені не сподобалось: Моторизація не була врахована в дизайні і без досвіду наврядчи вдасться, Досить дорогий.
  • 5.0

    3 січ, 2024
    Загалом дуже добре. Мені сподобалася деталізація вагонів як всередині, так і зовні. Нові елементи, в тому числі друковані чудові. Хоча набір не призначений для моторизованого руху, LEGO подбали про те, щоб потяг міг їздити по стандартній колії. Там, де це необхідно, передбачено шарнірне з'єднання, а середня колісна пара тендеру ковзає з боку в бік. Найкращий спосіб моторизувати комплект - побудувати додатковий багажний фургон або фургон для охорони з місцем для батареї/приймача всередині. Всередині локомотива має бути місце для L-образного двигуна, але для цього знадобиться значна переробка конструкції, щоб звільнити місце і то не факт, що потужності вистачить.
    Достоинства:
    Локомотив, хоч і невеликий, але добре деталізований з деякими новими перефарбованими деталями. Друк по всьому набору також гарний. Всередині, наскільки це можливо, відображено деталі багатого інтер'єру. У вагоні для сну та їдальні є багато цікавих меблів та функцій, а завдяки великому простору в ньому не відчувається тісноти, а завдяки вікнам та даху, що легко знімаються.
    Недостатки:
    Для того, щоб зробити його моторизованим, знадобиться неабияка модифікація.
  • 5.0

    3 січ, 2024
    Фанати LEGO вже більше десяти років чекали на справжнього наступника 10194 "Смарагдова ніч". Багато в чому, я думаю, Східний експрес нарешті задовольняє цей попит, особливо з огляду на його надзвичайно деталізовані вагони. Вони вражають більше, ніж будь-який попередній потяг LEGO, використовуючи всі переваги свого значного розміру, щоб максимізувати рівень деталізації всередині. Локомотив також привабливий, хоча й не настільки, як вагони. Мініфігурки на висоті, дозволяючи розіграти цілу історію всередині. Я впевнений, що шанувальники поїздів LEGO будуть у захваті від цього набору.
    Достоинства:
    Красиві вагони. Дивовижні деталі інтер'єру у мініатюрних кімнатах. Приваблива і вдало підібрана кольорова гама. Великий вибір мініфігурок.
    Недостатки:
    Завищена ціна, хоча це недолік не лише цього набору і по акції виходить більш-менш.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари