>
Під замовлення
7999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

769 шт.
0 шт.
38 × 9 × 26 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Напевно, всім (ну, або принаймні, більшості з нас) доводилося грати в цікаву гру "Лабіринт", розвиваючу координацію рухів, спритність і моторику рук і окомір. Суть гри - необхідно довести кульку по тривимірному лабіринту різного ступеня складності з точки А в точку В (фініш). Зазвичай, точка В має на увазі фінішну лунку або перехід на новий рівень. Компанія LEGO представляє дуже незвичайний і креативний "Лабіринт" - набір LEGO 21305. Складна система шестерень і шарнірів, розміщена на нижньому, "технічному" ярусі моделі, дозволяє гравцеві нахиляти за допомогою двох чорних коліщаток управління вправо-вліво і вгору-вниз велике "поле "розміром 24 х 24 піна, де побудований лабіринт, по якому переміщається яскрава кулька помаранчевого кольору. Проста на перший погляд гра на ділі розтягнеться на багато годин, адже абсолютно гладке покриття деталей ЛЕГО не допоможе кульці зачепитися за кути або підлогу лабіринту! У комплекті крім "ігрового столу" йдуть 2 варіанти лабіринту (кам'яний лабіринт з піщаною підлогою і стінами і варіант у вигляді невеликого замку з селом), коробка-сховище для трьох кульок і, звичайно ж, помаранчевий роздільник деталей, яких в наборі цілих 770.

  • 5.0

    16 жов, 2020
    Лего Лабиринт набор подобный серии Лего Техника. В нем много подвижных элементов, можно его вращать, крутить, как хочется, очень крутой набор. Мне он немного напомнил Лего Шахматы, но каждый набор по своему уникален. В наборе всего 769 деталей, собирать его несложно, лишь только в подвижных соединениях надо быть предельно внимательным, чтобы не переделывать. У меня все получилось с первого раза. Как и во многих наборах, этот можно собрать в разных дизайнах. Первый дизайн попроще, я сначала его собрал, а второй зеленый с землей, водопадами и с замками я собрал следующим. Оба варианта красивые, играть в него увлекательно, пройти лабиринт сложно и у меня не получалось его пройти с первого раз. Вращать панель лабиринта очень просто, все работает как часики.
    Достоинства:
    Несколько вариантов сборки и даже можно пофантазировать и собрать как-то по своему но это касается только поля лабиринта, а все подвижные части надо собирать четко по схеме.
    Недостатки:
    Цена кусается.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари