>
Скоро в продажі
6199 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 710 шт.
0 шт.
45.6 × 13.6 × 28.2 cm
18+
0 шт.

Опис

Коли-небудь хотіли завести кішку, але зупинялися при думці про необхідність підбирати корм, чистити лоток, приділяти достатньо уваги або ж платити за візити до ветеринара? Набір LEGO “Кіт у смокінгу” - ідеальний котячий друг, який завжди залишиться там, де поставили, і ніколи не дряпає диван.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21349 був випущений у рамках серії LEGO Ideas. Він містить 1710 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - тварини.

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є свого роду унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задумку на спеціальному сайті і якщо вона набере достатньо голосів, то може бути видана. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети та багато іншого. 

Ідея для набору

Уперше проект цього набору був представлений на офіційному сайті користувачем The Yellow Brick ще наприкінці 2020 року як скульптура його кота - помісі сіамсько-бірманської породи на прізвисько Міро. Ідея знайшла відгук у фанатів, які хотіли отримати реалістичного і деталізованого кота з конструктора ЛЕГО. Тож у листопаді 2022 року ідея набрала необхідні 10.000 голосів, а в травні 2023 року була обрана дизайнерами як наступний набір серії. Був етап змін з боку компанії ЛЕГО, в результаті чого був випущений набір ЛЕГО 21349.

Модель кота в смокінгу

Кішка завжди приземляється лапами донизу, тому вони ж у наборі збираються насамперед. Далі створюється внутрішня конструкція - рама з безліччю точок кріплення з усіх боків, на яких триматимуться вигнуті чорні та білі пластини корпусу. Кіт побудований модульно, наступні два модулі - це верхня частина тіла і передні лапи. Останні дві частини - це голова і хвіст. Коли вони всі з'єднані разом, виходить готова модель кішки, що сидить на задніх лапах і уперається у передні. Її висота - 32 сантиметри. 

У набір додано низку функцій. Їхня перша половина - це те, що шарніри на плечах і штифти Technic на щиколотках дають змогу ступням і ногам трохи повертатися. Також голова може обертатися на повні 360 градусів, вуха регулюватися, а кінчик хвоста злегка змінювати своє положення. Друга половина функцій - це можливість змінити вже готову збірку. У наборі є кілька варіантів кастомізації, включно з можливістю змінювати очі. Для цього передбачені блакитні та жовті принтовані деталі. І є два різні варіанти відображення рота. Таким чином, кота можна зобразити із закритою пащею або відкритою - нявканням. Вони легко змінюються, не розбираючи при цьому всю конструкцію.

Кажуть, що більшість людей потрапляють в один із двох таборів - собачники або кошатники. І якщо Ви шанувальник останніх, то обов'язково маєте звернути увагу на набір ЛЕГО “Кіт у смокінгу”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари