>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

295 шт.
2 шт.
26 × 7 × 14 cm
7+
0 шт.

Опис

Безліч людей любить зиму і не без причини. Ця пора року привносить масу унікальних розваг, якими не можна зайнятися будь-коли, крім зими. Це гра в сніжки, ліплення сніговика, хокей, санки, лижі та звичайно ж катання на ковзанах. Саме про ковзанку розповість вам набір конструктора LEGO 40416 Каток з серії Ideas.

Створіть свій каток

З деталей набору можна буде зібрати свій власну льодову арену, на якій мініфігурки зможуть покататися на ковзанах. Тепер розглянемо каток детальніше.

Можна побачити, що майданчик для катання закритий дерев'яною огорожою для безпеки людей. В його центрі знаходиться невеликий фонтан, вода в якому замерзла. Недалеко від льодової арени знаходиться маленький фуд-корт, де люди можуть випити гарячого чаю і зігрітися. Поруч з ним розташований освітлювальний ліхтар, а біля нього лежить ящик з ковзанами для бажаючих покататися. Також навколо ковзанки ростуть невисокі ялинки, гілки яких присипало білим сніжком.

Мініфігурки

У цьому наборі присутні мініфігурки хлопчика і дівчинки. Вони тепло одягнені і в їх одязі можна помітити унікальні зимові елементи. Наприклад, червоний шарф у дівчини і тепла синя шапка у хлопчика. Вони обидва наділи светри з гарним візерунком. На їх ногах можна розглянути невеликі ковзани.

Де купити?

Набір конструктора ЛЕГО Ideas 40416 Каток можна купити в нашому магазині. Потрібно всього лише натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

Збирайте з деталей крижаний каток і занурте ваші мініфігурки в зимову казку!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари