>
В наявності
4799 грн
3920 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 040 шт.
0 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
18+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
4998 грн
4088 грн
+ =
6398 грн
5264 грн
+ =
10798 грн
8960 грн
+ =
4948 грн
4046 грн
+ =
5128 грн
4197 грн
+ =
5498 грн
4508 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Сім'я та пам'ять про неї - одне з найважливішого, що є в житті. Допомогти запам'ятати знакові моменти з близькими людьми може набір LEGO "Генеалогічне дерево".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21346 був випущений у рамках серії LEGO Ideas. Він містить 1040 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 18 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є свого роду унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задумку на спеціальному сайті і якщо вона набере достатньо голосів, то може бути видана. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети і багааато іншого. 

Створення набору

Кілька років тому LEGO Group почала співпрацювати з американським роздрібним продавцем Target, щоб запропонувати шанувальникам LEGO новий спосіб втілити свої ідеї. Так, 2022 року було запущено конкурс LEGO Ideas, присвячений сім'ям. Переможцем конкурсу "Що для вас означає сім'я", став проект, розроблений користувачем під ніком Bulldoozer. Отримавши невеликі зміни за допомогою дизайнерів компанії ЛЕГО, набір ЛЕГО 21346 був випущений у 2024 році.

Більше інформації про натхнення, дизайнерів, а також фото з сім'ями можна побачити на сторінках інструкції. 

Сімейне дерево

Модель створюється на салатовій основі-галявині. Квіти та ліхтарики оточують деталь із написом "наша сім'я". Основа дерева оточена аксесуарами, що вказують на різні інтереси членів сім'ї. Так, є палітра з незавершеною картиною і місце для пікніка з альбомом. Піднявши верхню кришку основи, можна виявити відсіки для зберігання деталей. Всередині заховані різні кольорові деталі, за допомогою яких можна змінити колір дерева. Там же можна зберігати непотрібні аксесуари. 

Друга половина збірки - це дерево.  Різні похилі частини комбінуються для виготовлення стовбура дерева. Верхні секції встановлені на поворотних пластинах, які можна нахиляти. Листя виконано з червонувато-помаранчевих елементів. На верхніх гілках можна знайти іграшковий літак, пару птахів і повітряного змія. Також до крони прикріплені гачки, на які можна розвісити власні фотографії. Приблизний розмір фото, який підходить для гачка - 5 на 7 сантиметрів. Однак, їх можна і не розвішати і в такому разі гачки нагадуватимуть ліхтарики.

Залиште в пам'яті яскраві моменти, розмістивши фотографії на гілках дерева з набору ЛЕГО "Генеалогічне дерево". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    5 лют, 2024
    Цей набір є за що похвалити, адже 54-й набір серії пропонує унікальну модель, яка може рости та змінюватися з часом. Можна додати квітів, змінити колір гілок, зібрати нові іграшки, роздрукувати інші фотографії. Як змінюється та розширюється родина, те саме може відбуватись і з деревом. Включення нових елементів для тримачів для фотографій є ще одним аргументом на користь цієї збірки і цікаво побачити, чи будуть вони використовуватись надалі. Прикрою є відсутність мініфігурок, адже їх наявність могла б надати моделі LEGO Ideas неабиякого імпульсу.
    Достоинства:
    Наближений до оригінального вигляду моделі. Набір можна доповнювати та налаштовувати за потребою. Гілки та листя можна постійно переставляти. Нові елементи кріплення для фотографій працюють дуже добре. До набору входить безліч аксесуарів для персоналізації моделі.
    Недостатки:
    Навіть звичайні мініфігурки серії LEGO City могли б зробити набір в рази кращим.
  • 5.0

    5 лют, 2024
    Це візуально вражаючий набір, і кольори дерева працюють, хоча вони дещо незвичні. Я думаю, що червоне листя створює відчуття осені, і доповнюється використанням гарбузів та квіткових композицій біля основи. І я б не назвав його “помираючим”, дерево просто стилізовано під яскраву осінь. Найбільша відмінність цього набору від фанатської моделі - відсутність мініфігурок. Я вважаю, що це упущена можливість з боку LEGO. Я думаю, було б чудово, якби LEGO включила асортимент мініфігурок певної сім’ї. Тож я, як і напевно більшість, буду використовувати власні.
    Достоинства:
    Привабливий набір, досить близький до оригінальної фанатської моделі. Можливість кастомізації за рахунок великої кількості квітів. Яскраві, але незвичні кольори дерева. Вигадливі та красиві техніки гілок, є що підчерпнути.
    Недостатки:
    Відсутність мініфігурок, хоча в оригінальному дизайні вони були.
  • 4.0

    5 лют, 2024
    Идея, общая форма и концепция потрясающие. Однако цветовая схема для этой сборки совершенно странная. Семейное дерево должно быть ярким и цветущим. Так почему здесь кажется, что оно умирает в преддверии зимы? Такое ощущение, что был использован дизайн дерева из набора для Хэллоуина. Задумываюсь о том, чтобы начать искать зеленые листья на замену. Структура сборки превосходна, так что я вложу в неё силы, чтобы сделать тем семейным деревом с фотографиями, которым оно должно быть.
    Достоинства:
    Это забавная конструкция, сложная и продуманная в области как ветвей, так и ствола. Множество аксессуаров дают возможность персонализировать дерево=семью. Внутри сборки есть место для их хранения.
    Недостатки:
    Выбранный цвет листьев - ужас. Простой зеленый был бы в разы лучше.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари