>
Під замовлення
3499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

748 шт.
4 шт.
36 × 12 × 19 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Флінстоуни - хто це?
Звичайна сім'я, яка живе в своєму будинку, з автомобілем, телевізором і ... динозаврами по сусідству - ось хто такі Флінстоуни! Мультсеріал про пригоди Фреда Флінтстоуна, його дружини Уілми Флінтстоун і їх дочки Пебблс, їх сусідів Барні, Бетті і Бамм-Бамма Раббл був випущений в 1960 році і розтягнувся на 6 сезонів, які закінчили транслюватися в 1966-му. Відмінною рисою і ідеєю мультсеріалу було те, що головні герої живуть в кам'яному віці, але користуються сучасними благами - наприклад, автомобіль був зроблений з деревини, а щоб він поїхав, треба було відштовхуватися ногами від землі, мамонт «працював» душем у ванній, а грамофон був зроблений з птиці і морської мушлі. Цей комедійний серіал, в якому показувалось типове життя американських обивателів 50-х років ХХ століття швидко завоював популярність в Америці і Європі, за мотивами оригінального мультфільму були випущені повнометражні фільми, пізні продовження серіалу (спін-оффи), спеціальні випуски, комп'ютерні ігри, одяг, іграшки. До речі, про іграшки - ось і компанія ЛЕГО звернула увагу на легендарний мультик про сучасно-первісних людей, втіливши їх у наборі LEGO 21316 Ideas.

Про набір ЛЕГО 21316
Серія LEGO Ideas - незвичайна лінійка наборів, які проектуються фанатами ЛЕГО і виставляються на сайті ideas.lego, com. Найбільш рейтингові набори, за які проголосує більшість відвідувачів сайту, допрацьовуються професійними дизайнерами LEGO і запускаються в масовий продаж, а початковий автор ідеї отримує 1% від продажу свого дітища. Набір ЛЕГО 21316 Флінстоуни належить авторству Ендрю Кларка і був випущений у 2019 році та складається з 748 деталей. У ньому ми побачимо 4 ексклюзивні міні фігурки (сімейні пари Флінтстоунів і Раббл), а також будинок Флінтстоунів (гігантський валун, видовбаний зсередини), їх дерев'яний автомобіль з катками замість коліс і тканинним білим дахом-навісом та кам'яну поштову скриньку. Слід сказати, що увага до деталей і інтер'єру набору дуже тішить - опрацьовано мінімальні деталі і характерні для оригінального мультфільму риси. Так, в наборі LEGO 21316 ми ще побачимо віконні фіранки з тигрової шкури, боулінг, кам'яні телевізор і димар. Похилий дах хатини Флінтстоунів може зніматися для полегшення гри всередині приміщення. Ви можете купити цей та інші набори конструктора ЛЕГО на сайті constructors.com.ua, замовивши їх в будь-який зручний для вас час. Відправка замовлення в день його оформлення оператором «Нова Пошта». Можливий накладений платіж і самовивезення з магазину за адресою: Київ, вул. Олени Теліги, 29 (за попередньою домовленістю).

 

  • 5.0

    1 сер, 2019
    Набір LEGO Ideas Флинтстоуни було особливо цікавий тим, хто передивився цей мультфільм. Плюси набору - незвичний доісторичний автомобіль цікавий дітлахам всіх возростів, також можна зібрати печеру-дім за своїм смаком, багато персонажів та діючих площадок, навіть є почтова скринька - добре продумана дрібничка. Мінуси - я б зробила набір яскравішим, наприклад, можна додати яскраві квітки на галявині.
  • 5.0

    29 лип, 2019
    Это очень хороший и видно что дорогой набор, но цена я считаю нормальная, ту очень много деталей, приятно их в руки брать и собирать, моя малышка в восторге от конструктора, он такой красивый, я и сама не ожидала что самой понравится.
  • 5.0

    29 лип, 2019
    Хотелось сделать ребенку запоминающийся, особенный подарок на день рождение, и это получилось. Набор шикарен, принес малышу множество эмоций и счастья. Его интересно собирать, детали хорошо детализированы и подогнаны под реальные. Скрепляется конструктор хорошо, сделан он качественно, а это большой плюс, так как думаем, ребенок не один раз его пересоберет и заиграет в конечном итоге.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари