>
Уточнити наявність у постачальника
19499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 601 шт.
0 шт.
37.3 × 15.2 × 55.1 cm
18+
0 шт.

Опис

19 грудня 1972 року останні люди ступили на поверхню Місяця. Відтоді на його поверхню приземляються тільки роботи. Проект Артеміда, названий на честь грецької богині Місяця, покликаний повернути туди людей і доставити інструменти для будівництва постійної бази. А поки цього ще не сталося, набір LEGO Система космічного запуску NASA «Артеміда» дає змогу зібрати і розіграти подію у себе вдома.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10341 був випущений в рамках серії LEGO Icons. Він містить 3601 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 18 років. Тематика набору - транспорт.

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні. 

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру. 

Складання конструкції для запуску ракети

Система Артеміда орієнтована не тільки на ракету, а й на всю масу обладнання, необхідного для її запуску на орбіту. Збірка починається зі стартового майданчика. Його створюють різні пластини меншого розміру. Для деталізації включені сходові клітки, розташовані за зовнішніми стінами майданчика, перила, станція заправки. Вежа складається з центральної шахти ліфта з відкритою балковою конструкцією навколо неї, що нагадує ліси. До неї також входять звивисті трубопроводи і система доставки корисного навантаження. Ракета здебільшого порожниста, з кількома вузлами для утримання її боків. Вона має правильні кольори, помаранчевий - колір ізоляційної піни, яка допомагає зберігати паливо ракети прохолодним. Перед додаванням верху прикріплюються ракети-носії. Нагорі є складений космічний корабель - Оріон. Усе разом сягає розмірів у 70 сантиметрів заввишки, 27 завширшки та 30 завдовжки.

Окремо від конструкції є інформаційна табличка, яка подає трохи статистики про подібну систему.

Можливості моделі

Насамперед цей набір орієнтований на демонстрацію станції запуску ракети. Тому він розрахований на більш дорослих фанатів, які можуть оцінити складні техніки побудови та реалістичний готовий результат. Але водночас до нього включено деякі функціональні можливості, які дають змогу цікавіше провести час після складання і наблизиться до ракетобудування:

  • вежа має висувні опори, які можуть фіксувати ракету, до цієї ж функції можна додати наявність містка для екіпажу;
  • два великі помаранчевими паливні баки ракети можна від'єднати;
  • модуль Оріон має розкладні батареї;
  • його ж можна зняти з ракети і поставити на підставку поруч, а потім також повернути наверх ракети.

Приготуйтеся до запуску ракети в наборі ЛЕГО Система космічного запуску NASA «Артеміда», що може стати величезним кроком для людства з освоєння відкритого космосу. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари