>
Уточнити наявність у постачальника
2099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

834 шт.
0 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Вдачливий любитель птахів може зустріти рибалочку поблизу водойм, опинившись в Австралії. Але поки до Зеленого континенту далеко, яскравого птаха можна знайти в наборі LEGO "Птах рибалочка".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10331 був випущений у рамках серії LEGO Icons. Він містить 834 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру. 

Натхнення для набору

Загалом у світі існує понад 100 видів зимородків. У наборі ЛЕГО 10331 зображений Ceyx azureus або ж Рибалочка блакитний, що мешкає в основному в Австралії. Птах має відповідно яскраве блакитне забарвлення з грудкою коричневого кольору і білими вставками з боків шиї і горла. Птаха часто фотографують у процесі здобування їжі - здебільшого дрібної риби та креветок - і саме ця поза лягла в основу моделі.

Додаткову інформацію про рибалочку можна знайти на сторінках інструкції. 

Рибалочка з конструктора ЛЕГО

Складання моделі з цього набору починається з чорної основи. У комплект входить велика кількість прозорих блакитних деталей, щоб показати поверхню води. Бризки показані завдяки використанню прозорих пластин, нахилів і вигнутих пластин. До основи також додано очерет та іншу рослинність, щоб показати відповідне середовище проживання зимородка. Що бризки, що очерет у готовому вигляді розташовані за птахом, тому не загороджують основну модель. Опора Technic містить дві опорні балки, які утримують птаха в повітрі, створюючи ілюзію польоту. 

Коли збірка переходить до птаха, він отримує тілесні лапи, синій з коричневим тулуб, розкинуті віялом крила і голову. Конструкція голови дає змогу злегка нахиляти її в різні боки, змінюючи кут. Остання деталь, додана до птаха - сіра збірна риба у дзьобі. У сукупності, вся збірка має вигляд застиглої в моменті і розповідає історію вдалої риболовлі, коли яскраво-синій зимородок злітає з води з рибою в дзьобі, залишаючи за собою лише бризки. Вона досягає розмірів у 21 сантиметр заввишки, 31 завширшки і 17 завдовжки. 

Створіть яскраву прикрасу для дому або робочого місця, що показує конкретний момент із життя незвичайного птаха в наборі ЛЕГО "Птах рибалочка".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    5 лют, 2024
    Я з тих небагатьох людей, які знали про цю пташку до виходу набору. І якщо так можна сказати, вона одна з моїх улюблених. Хоча є деталі, які можна злегка відрегулювати, це не та модель, з якою можна гратися. Поза прекрасна, і оскільки більшість людей просто захочуть її продемонструвати, в ній нічого не бракує. В інтернеті (і навіть попередній коментар це підтверджує) ходять розмови про те, що людям не подобається голова. Особисто я вважаю, що вона виглядає класно і правильно, але кожному своє. Якщо ви дійсно хочете зробити якісь індивідуальні зміни, ви, напевно, зможете це зробити. Загалом, це досить простий набір для побудови, хоча ви можете трохи загубитися, коли встановлюєте деталі води.
    Достоинства:
    Веселий, привабливий та цікавий досвід будівництва, який сподобається всім, окрім, можливо, маленьких дітей. Приємно бачити, як LEGO відходить від рослин і квітів до гіперреалістичних тварин. Набір відчувається значним з точки зору демонстрації. Він дотримується не надто високого цінового діапазону.
    Недостатки:
    Не підійде для дітей, бо виявиться надто нудним.
  • 5.0

    5 лют, 2024
    Для шанувальників LEGO Icons, Пташка рибалочка є досить хорошим вступом до нової колекції Фауна. Набір інтригує, які ще тварини або істоти можуть з’явитися у підсерії. Схожість з ботанічними наборами важко не помітити, адже реалістичність та динамічність відображення є основними цілями дизайну. Драматична поза, відносно невеликий розмір і той факт, що це точне відтворення пташки - основні плюси, які я б хотів відмітити. Малесенькі недоліки - це дивне положення очей, і лапки неправильного кольору. Однак, для широкої публіки, я думаю, це не матиме такого великого значення. Тож, це чудова модель, яку цікаво складати і яка може стати доповненням до колекції.
    Достоинства:
    Веселе та інноваційне конструювання, яке сподобається як досвідченим, так і новим шанувальникам LEGO. Чудовий вигляд на дисплеї завдяки привабливому оперенню та загальним кольорам. Відчувається, що це хороша ціна за його присутність вдома.
    Недостатки:
    Очі та відкрита шпилька в голові виглядають трохи дивно. Колір деталей для лап. Досить статична модель.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари