>
В наявності
12999 грн
9279 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 083 шт.
0 шт.
58 × 10 × 38 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

12999 грн
9279 грн
+ =
19898 грн
15075 грн
12999 грн
9279 грн
+ =
13348 грн
9548 грн
12999 грн
9279 грн
+ =
15348 грн
11135 грн
12999 грн
9279 грн
+ =
17248 грн
12551 грн
12999 грн
9279 грн
+ =
13348 грн
9548 грн
12999 грн
9279 грн
+ =
15498 грн
11129 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір LEGO "Конкорд" дає змогу досягти нових висот і перевищити ліміти швидкості, зібравши один із найбільш знакових літаків, здатних перевищувати швидкість звуку. Побудований у 1960-х роках у рамках співпраці Великої Британії та Франції, тепер шедевр інженерії доступний у форматі конструктора ЛЕГО. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10318 був випущений в рамках серії LEGO Icons. Він містить 2083 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору – транспорт. 

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру. 

Модель літака з деталей ЛЕГО

Набір ЛЕГО 10318 являє собою точну модель літака, який свого часу здійснив неможливе – зумів скоротити час польотів у половину. Він виконаний у білому кольорі, з червоною смугою вздовж корпусу і синім кілем. За допомогою деталей зображено довгий корпус і трикутні крила. Розміри транспортного засобу досягають 15 сантиметрів заввишки, 105 у довжину і 43 завширшки. 

Мінімалістичний зовнішній вигляд доповнений безліччю деталей інтер'єру. Щоб потрапити всередину, передбачено знімний дах. Усередині, в мініатюрі відтворено салон літака, з його сидіннями, шафками, туалетами та іншими невеликими елементами. Також, відкривши деякі деталі, можна подивитися, як працює функція шасі і приводяться в рух кольорові деталі. 

Готовий літак можна демонструвати за допомогою стенда. Він темний, із нанесеною золотистим кольором інформацією про будівництво літака та його характеристики. До основи приєднується сіра вигнута деталь, яка фіксується внизу літака і надійно його утримує над поверхнею. Транспортний засіб у такий спосіб може перебувати як у режимі польоту, так і в похилому режимі для зльоту та посадки. 

Отримані Конкордом функції

Настільки великий і функціональний літак не міг виявитися простою моделлю з деталей. Тому він отримав низку можливостей, які наближають його до справжнього судна і роблять досвід складання, а також подальше вивчення цікавішим:

  • головна впізнавана особливість – нахил носа вперед під час посадки, щоб не загороджувати злітно-посадкову смугу пілотам. Працює в парі з шасі, тому автоматично висуваються коліщатка;
  • колесо хвостового бампера, що забирається;
  • рухливі елевони на трикутних крилах;
  • шарнірні верхнє і нижнє кермо напрямку.

Погравши з усіма деталями і налаштувавши їх на свій розсуд, літак можна виставити для демонстрації, показавши всім своє захоплення польотами. 

Зберіть точну модель літака в наборі ЛЕГО "Конкорд" і отримайте знамените судно, яке, завдяки своєму мінімалістичному дизайну, впишеться в будь-який інтер'єр. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 вер, 2023
    Хто не розуміє масштаби цього набору - просто візьміть метр і поміряйте 100 сантиметрів. А тепер уявіть, що це збірка конструктора. Вона просто величезна і займає багато місця. Окрім цього, Конкорд — це чудово відтворений набір. Ми маємо елегантний дизайн буквально знизу вгору. Табличка в основі, на якій стоїть ця штука - друкований елемент! Динаміка роботи носа, а також функціональна можливість його регулювання чудові. Але і це не все. Шасі нашого «Конкорда» повністю висувні та добре ховаються під основним корпусом, але за потреби їх можна легко розкласти.
    Достоинства:
    Для того, що по суті є гігантською білою трубою, різноманітність будівельних технік, механізмів і захоплююче використання деталей вражає. Має чудовий вигляд, велику кількість деталей, відсутність наклейок і вражаючу деталізацію. Він неймовірно міцний, може стояти на власних колесах і його дуже легко переносити.
    Недостатки:
    Навряд чи він поміститься на багатьох полицях або вітринах без значного виступу.
  • 5.0

    13 вер, 2023
    Якщо ви шанувальник історії авіації, то просто мусите ознайомитися з цим набором. Це не просто статичний експонат, хоча й дуже привабливий, а функціональна збірка. Вона починається з основи, переходить до фюзеляжу, крил і завершується носом. З ним же пов’язана перша функція - ніс і козирок можна регулювати вручну, повертаючи ручку на нижній стороні літака. Ще одна особливість – знімний дах, який відкриває салон літака. У салоні 100 місць для пасажирів, розділених на дві секції: 40 передніх і 60 задніх. Сидіння прості, але добре спроектовані, з підголівниками та підлокітниками. У комплект також входить висувна стійка шасі, яка складається з чотирьох основних коліс і додаткового хвостового колеса. Шасі можна опустити або підняти, натиснувши або потягнувши важіль на задній частині літака.
    Достоинства:
    Ідеально для любителів авіації, історії або конструктора. Дивовижні методи створення кривих, схилів тощо, які відповідають дійсності справжнього літака. Можна трішки більше дізнатись про літак, наприклад, що у ньому немає закрилок. Однак найкраще - все ж реалізовані функції.
    Недостатки:
    Все супер, вище цього набору тільки космос.
  • 5.0

    13 вер, 2023
    LEGO Конкорд - це дивовижний набір, який віддає данину поваги одному з найбільш знакових літаків в історії. Він має білу, синю та червону колірну гамму, що відповідає лівреї літаків British Airways та Air France Concorde. Набір добре розроблений, добре деталізований, добре оснащений і добре побудований. Можете замінити має “добре” на будь-який позитивний епітет і вийде опис цього набору. Це експонат, який виглядає приголомшливо з будь-якого ракурсу. Проте він має і ігрову частину, яка включає декілька функцій з носом та шасі.
    Достоинства:
    Один з найбільших і найскладніших наборів LEGO Icons на сьогодні. Точне відображення справжнього літака з аеродинамічною формою. Функції: нахил носу літака, знімний дах, шасі. У набір також входить підставка для демонстрації, яка дозволяє розміщувати літак у режимі польоту або в нахиленому режимі для зльоту та посадки.
    Недостатки:
    Для мене все супер, не виділятиму якісь недоліки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари