>
Під замовлення
110000 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 056 шт.
3 шт.
57 × 10 × 48 cm
16+
0 шт.
5.0

Опис

Набір LEGO "Кафе на розі" - це комплект, який не тільки представив фанатам конструктора можливість зібрати будівлю в європейському стилі, а й заклав цілий напрямок модульних будівель. Дізнайтеся, як все починалося, створивши кафе-готель із цього набору.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10182 був випущений в рамках серії LEGO Icons. Він містить 2056 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 16 років. Тематика набору - будови.

Увага! Набір ЛЕГО 10182 став першою випущеною модульною будівлею. Наразі він вважається раритетним, оскільки випускався з 2007 до 2009 року.

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру.

Працівники та відвідувачі будівлі

У цей набір додано 3 мініфігурки. Чіткого розмежування між їхніми ролями в будівлі немає. Тому хтось може бути керівником готелю, хтось працівником кафе, а хтось постояльцем або випадковим перехожим. За бажанням, усіх їх можна вважати просто жителями міста або туристами, які прийшли випити кави. Єдиний чоловік набору одягнений у білу сорочку, чорну жилетку, сірі штани та має краватку. Одна з дівчат має рожевий светр, блакитний піджак і білі штани, а друга - білий светр і червоні штани. Через раритетність набору, у них у всіх деталі стандартних жовтих голів з обличчями-смайлами. У наборі для мініфігурок передбачено низку аксесуарів, наприклад, чашки і щітки.

Будівля кафе-готелю

Триповерхова будівля з цього набору являє собою частково кафе, частково готель, побудовані під кутом 45 градусів. Вона побудована на зеленій основі, яка покрита сірими плитками дороги. Частина вулиці деталізована столами, парасольками, ліхтарями, лавкою, сміттєвим баком, а також червоним велосипедом, який стоїть поблизу.

Перший поверх будівлі виконаний у сіро-синьому кольорі, зі старовинними дверима і безліччю вікон. Тінь для вікон і столів, що стоять поруч, створює жовто-білий навіс. Відразу до першого поверху кріпиться велика вивіска "готель". Другий поверх зібраний з коричнево-жовтих деталей, з невеликими вікнами. Нарешті останній, третій поверх створено з червоних деталей під кутом, з білими вікнами і вежею на самому верху. Переходячи від екстер'єру до інтер'єру, внутрішня частина практично порожня, хоча від бічних дверей на верхніх поверхів ведуть сходи. Також немає жодних внутрішніх деталей або стін, що їх розмежовують. За бажання, можна скористатися власними деталями для того, щоб створити меблі та розділити простір усередині, або ж залишити як є.

 

Перенесіться в центр Європи, з масивним кафе-готелем, що височіє над вулицею в наборі ЛЕГО "Кафе на розі", зібравши першу модульну будівлю, представлену конструктором ЛЕГО.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    4 сер, 2021
    На эти деньги можно купить четири поздравления от Гордона и 11к останется
    • 6 сер, 2021
      Здравствуйте. Мы, как и уважаемый Дмитрий Гордон лишь предлагаем свои товары и услуги. Ваше право, воспользоваться ли этим.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари