>
Уточнити наявність у постачальника
42999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

10 001 шт.
0 шт.
47.3 × 58.1 × 38.1 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

"Якщо тобі пощастило і ти в молодості жив у Парижі, то де б ти не був потім, він до кінця твоїх днів залишиться з тобою, тому що Париж - це свято, яке завжди з тобою." - Ернест Хемінгуей

Якщо Париж – це свято, то Ейфелева вежа – це головна його прикраса. Щороку люди проїжджають тисячі кілометрів, щоб насолодитися атмосферою та зробити фотографію культової пам'ятки. Тепер отримати її можна і до себе додому з набором LEGO "Ейфелева вежа".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10307 було випущено у рамках серії LEGO Icons. Він містить 10001 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – архітектура.

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але при цьому цікавих збірок для старших фанатів. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени із фільмів. Всі вони різні, але кожен із них відмінно підходить для прикраси інтер'єру.

Особливості збирання

Основна особливість збирання набору пов'язана з його масштабом. Для зручності вона розділена на 3 коробки, всередині яких можна виявити традиційні пронумеровані пакетики. Також Вежу можна розділяти на ці 3 частини, щоб зберігати чи транспортувати.

  • 1 коробка - основа або ж база;
  • 2 коробка - Вежа до нижнього оглядового майданчика
  • 3 коробка - все інше.

Починаючи знизу, Ейфелева вежа встановлюється на базу деталей Technic і дорожніх панелей. На ній розташовані дерева та ліхтарі, адже саме парк спочатку був розбитий під архітектурною пам'яткою. Вежу утримують прикріплені до основи затискачі, які допомагають розподілити вагу. Крім того, всередині опор розташовані жовті та червоні ліфти. Арки сформовані з деталей та додатково підкреслюються гнучкими трубками. Підлога для нижнього оглядового майданчика розташовується поверх секції. Наступні модулі мають форму піраміди зі зрізаною верхівкою. Закінчується складання піраміди оглядовим майданчиком, загостреним шпилем та прапором Франції.

Готова модель Ейфелевої вежі

Ейфелева вежа не тільки впізнавана в реальному світі, а й у варіанті конструктора LEGO. Вона має правильні пропорції та поступово звужується до верху, формуючи букву “А”. Складання виконано в блакитно-сірому кольорі, який сміливо виглядає на дисплеї та контрастує з основою. Висота досягає 150 сантиметрів, що робить набір LEGO 10307 найвищим на момент випуску. Складна мережа розкосів та балок відкидає тіні по всій моделі, тому вона ніколи не виглядає нудною.

Цікаво, що найвища частина, відома як купол, з моменту відкриття зазнала суттєвих змін і модель з конструктора відображає сучасний вигляд. Усередині купола розміщена темно-червона плитка, що означає розташування квартири Ейфеля на цьому рівні. Ще один цікавий момент – прапор нагорі збірки. Зараз він не використовується, однак він був присутній у 1889 році, а потім, коли Париж був звільнений від німецької окупації у 1944 році.

 

Якщо Ви не їдете до Парижа, то Париж в обличчі набору LEGO "Ейфелева вежа" може без проблем приїхати до Вас, подарувавши незабутні емоції від складання та кінцевого результату.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 гру, 2022
    Якщо я правильно розумію, то набір має приблизно відповідати розмірам і масштабу Титаніку? Якщо це так, то мені це потрібно! До того ж збирати можна і без світла, подумайте про це. Тожжж, коли очікувати набір у магазині? Бачив, що на офіційному сайті деякі покупці вже отримали приблизно тиждень тому і пишуть дуже схвальні відгуки. Поки фотографій набору не маю, тому ловіть фото самої Ейфелевої вежі. До речі, можна порівняти, наскільки вона схожа на модель і це справді щось з чимось, конструктори лего стають все більш реалістичними.
    Недостатки:
    Вже почав думати над тим як доправити цю коробку додому, певно і розміри великі, і важить пристойно))
    • 4 гру, 2022
      Доброго дня, раді, що Ви настільки зацікавлені в наборі. Відповідаючи на Ваші питання, набір відповідає лінійці великих наборів, наприклад, Титаніку та Статуї Свободи, а тому маючи якісь з них, Ви можете оцінити їхнє співвідношення. Стосовно появи у магазині, набір доступний під замовлення, тому можете натиснути на кнопку, з Вами зв'яжеться консультант і повідомить через скільки Ви зможете отримати набір. І навіть з доставкою ми можемо допомогти за умови, якщо Ви знаходитесь у Києві - кур'єр магазину може доставити замовлення під двері. Звертайтеся ще, якщо будуть питання, чи щось здасться незрозумілим)
  • 5.0

    2 гру, 2022
    Це просто захват і я не знаю як його описати. По фотографіям і опису набір просто витвір мистецтва. Певно під час збірки можна знайти набагато більше цікавинок, ніж описано. Але це і правильно, що на сайті одразу не розповідається, краще самій відкрити для себе це. Хоча мене трішки і лякає розмір у 150 сантиметрів, проте дуже хочеться замовити. Не підкажете, коли набір буде на сайті?
    Достоинства:
    Цікавий набір і найбільший з тих, які я, сподіваюсь, матиму нагоду зібрати.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • 2 гру, 2022
      Доброго дня. Все правильно, найцікавіше ми залишаємо нашим покупцям, а у цьому наборі такого повно. Стосовно замовлення, то наразі набір доступний під замовлення. Щоб перейти до оформлення, можете клікати на відповідну кнопку і з Вами зв'яжеться консультант, повідомивши всі деталі. Гарного дня, якщо виникнуть питання - звертайтеся.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари