>
Уточнити наявність у постачальника
12999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 899 шт.
8 шт.
57.8 × 12 × 47.5 cm
18+
0 шт.

Опис

Коли Луї Армстронга запитали, що таке джаз, він відповів так: "Якщо Ви питаєте, то Вам цього ніколи не зрозуміти". Сподіваємось Ви, розумієте, що таке джаз і якщо це так, то готові зайнятися створенням великого закладу в наборі LEGO “Джазовий клуб”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10312 було випущено у рамках серії LEGO Icons. Він містить 2899 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тема набору - будинок.

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але при цьому цікавих збірок для старших фанатів. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени із фільмів. Всі вони різні, але кожен із них відмінно підходить для прикрашання інтер'єру.

Фігурки набору

Набором передбачено 8 мініфігурок, які займають основні ролі у будівлі. Перші з них – це джазове тріо, що виступає у клубі. До нього входять барабанщиця, контрабасист та співачка. Перші двоє одягнені в елегантну комбінацію жилета та краватки-метелика. На співачці чорна довга сукня. У перерві між виступами можна спробувати розгадати секрети фокусів, які показує фокусниця. Вона одягнена у чорний костюм і має кролика. Заправляє ними власниця клубу, яка має принти блакитної кофти та коричневих штанів. По сусідству з джаз-клубом розташована піцерія, тому в наборі ЛЕГО 10312 також можна зустріти кухаря у білому кітелі та хлопця-доставщика у зеленій куртці та червоних штанях. Завершує набір мініфігурок кравець, що відповідає за всі костюми і має ательє в будівлі. На ньому червона сорочка та сірі штани.

Ласкаво просимо до клубу

Збірка клубу розділена на 2 частини: майданчик із живою музикою та пов'язані з нею кімнати займають більшу половину, а піцерія та ательє – у меншій частині праворуч. При чому кожна з них виконана у своєму кольорі.

  • перший поверх. Як часто буває, весь перший поверх викладений плиткою. Сцену оточують штори та прожектори. На сцені, розташованій під кутом 45 градусів у кутку, є ударна установка, саксофон на підставці та місця для виконавців. У піцерії домінує піч у кутку. Є каса, піци різної міри готовності, інгредієнти на прилавку та банки на полиці. Між піцерією та джаз-клубом є арочний отвір, а під сходами невеликий туалет;
  • другий поверх. Офіс менеджерки джаз-клубу знаходиться над клубом, а балкон дозволяє їй дивитися на сцену зверху. У невеликій кімнатці можна знайти стіл, зелену лампу, грамофон та інші затишні деталі. В ательє кравця над піцерією є швейна машинка на верстаті біля вікна, торшер, камін та інші предмети;
  • третій поверх. Упорядкована гримерна та репетиційна займає верхній поверх головної будівлі, а двері праворуч від сходового майданчика ведуть на дах над ательє кравця. У кімнаті для артистів є диван, пюпітр, витвори мистецтва та туалетний столик із дзеркалом;
  • дах. На, вже згаданій, правій частині будівлі знаходиться теплиця. Верхні вікна використовують шарніри, тому їх можна відкрити і подивитися на овочі, що ростуть. На дах клубу можна потрапити, піднявшись сходами в коридорі та пройшовши через люк. Вона майже порожня, крім гнізда білки в кутку.

 

Культурно відпочиньте, перекусіть, замовте новий костюм у наборі ЛЕГО “Джазовий клуб”, а також познайомтеся з цікавими персонажами.

Вдалої та цікавої зібрки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари