>
Уточнити наявність у постачальника
8499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 456 шт.
0 шт.
48 × 12 × 28 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Доведіть усім, що розумієтеся на гарних і раритетних машинах, зібравши і виставивши для демонстрації набір LEGO "Chevrolet Camaro Z28".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10304 було випущено у рамках серії LEGO Icons. Він містить 1456 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – автомобіль.

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але при цьому цікавих збірок для старших фанатів. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени із фільмів. Всі вони різні, але кожен із них відмінно підходить для прикраси інтер'єру.

Перше покоління Chevrolet Camaro

Модель Chevrolet Camaro Z28 була розроблена у 1969 році і стала дебютним поколінням, яке вважається найкращим в історії компанії. Машина належить до поняття pony car – стилізована під спортивну, проте не має таких показників. Вона випускалася у двох варіантах: кабріолеті та закритому купе. Версія саме 1969 року отримала більш агресивний дизайн, капот з повітрозабірником по центру, новий двигун та автоматичну трансмісію. В цілому автомобіль отримав стильний дизайн і непогану швидкість, через наявність якої навіть брав участь у гонках.

Автомобіль із конструктора LEGO

Дизайнер Свен Франік, який розробляв набір, сказав: «З його класичними лініями та дизайном, Camaro Z28 1969 року не має собі рівних у своїй елегантності, тому він послужив чудовим джерелом натхнення. Зібравши цей набір, ви зможете уявити себе за кермом і майже відчути гуркіт двигуна, який несе вас відкритою дорогою».

Camaro випускається у чорному кольорі і це перший суто автомобіль оновленої серії LEGO Icons. Конструкція машини схожа на попередні великі масштабування, але в основі значною мірою відсутні елементи Technic на користь стандартних кубиків і пластин LEGO. Через це не потрібно будувати божевільну систему передач, лише простий механізм у передній частині автомобіля, який з'єднує передні колеса з кермовим колесом. Інші робочі аспекти автомобіля LEGO 10304 включають можливість відкриття дверей і багажника. А також капот, звідки можна отримати доступ до двигуна. Під капотом – деталізований двигун V8.

Дозволяючи будівельникам налаштовувати автомобіль відповідно до їх бажаного дизайну, він поставляється в глянцево-чорному кольорі з культовими гоночними смугами, доступними в червоному, білому або сірому кольорі. Ви також можете зробити його закритим або кабріолетом, а також вибрати класичні або фари, що забираються, щоб завершити зовнішній вигляд. Очевидно, що дах значно подовжує конструкцію. Двоколірний червоний колір салону доповнює темніший екстер'єр.

Зберіть набір LEGO Chevrolet Camaro Z28, який за словами самого дизайнера, дасть можливість відчути себе за кермом раритетного автомобіля. Справжні фанати машин з деталей LEGO точно не проґавлять такого шансу.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 сер, 2022
    За останні роки я зібрав і побудував багато великогабаритних автомобілів (DeLorean, Mustang і Aston Martin), і цей один із найкраще виконаних. Зовнішній вигляд Camaro виконано дуже добре. Такі деталі, як опори для дверей, центральна консоль, вигнуті стінки моторного відсіку (колодки крил) і деталі колісних отворів чудові. Я також оцінив налаштування, які відрізняють його від Mustang і дозволяють у майбутньому перебудовувати у кабріолет. Однозначно рекомендується як любителям класичних маслкарів, так і любителям LEGO.
    Достоинства:
    №1 за можливість перебудувати у кабріолет. Набір - деталізований автентичний автомобіль. Максимально схожий на оригінал.
    Недостатки:
    Немає мініфігурки водія.
  • 5.0

    17 сер, 2022
    Мій друг часто дивується чому я купую набори Лего за такі гроші. По-перше я можу собі це дозволити. А по-друге вони дарують мені задоволення під час складання та вже у готовому варіанті. Особливо мені подобаються набори з автентичним задумом та великою кількістю деталей. Цей комплект відповідає по всім параметрам. У самому Chevrolet Camaro рухоме та має можливість відкриватись усе, що можливо реалізувати у конструкторі. Найбільше сподобалась можливість перебудувати набір у кабріолет та навпаки. Загалом набір дуже деталізований та стане чудовим доповненням до колекції.
    Достоинства:
    Чудовий та деталізований набір за свої кошти. Великий розмір складеного комплекту. Стильне поєднання чорного з червоним.
    Недостатки:
    Головне зауваження, що дизайнери використовують кольорові деталі для нижньої частини та скелетної конструкції автомобіля. Комусь, можливо, це спрощує збірку, але мені не подобається.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари