>
Уточнити наявність у постачальника
9999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 532 шт.
1 шт.
57.8 × 12 × 47.5 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Зберіть одну з перших консолей у наборі LEGO "Atari 2600" і подумки перенесіться в той час, коли з таким предметом хотів пограти практично кожен, не кажучи вже про те, щоб отримати подарунок. До того ж, у 2022 році компанія Atari відзначає 50-річчя від дня заснування.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10306 було випущено у рамках серії LEGO Icons. Він містить 2532 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – предмет.

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але при цьому цікавих збірок для старших фанатів. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени із фільмів. Всі вони різні, але кожен із них відмінно підходить для прикраси інтер'єру.

Історія консолі

Atari 2600 з'явилася на Різдво 1977 року і практично відразу стала бажаною для геймерів-початківців. Справа в тому, що вона здійснила революцію, адже ігри стали на катриджах. На момент початку продажу вона мала 9 ігор, проте пізніше їх список значно розширився. Приставка продавалася за ціною 199 доларів і мала в комплекті 1 гру: Combat або Pac-Man. Вона стала настільки популярною, що продавалася й у 1980-х, а тепер ще й здобула власний набір LEGO.

Мініфігурка

Крім основного складання, набір також має мініфігурку хлопчика, який, мабуть, обожнює відеоігри. На ньому ексклюзивна блакитна кофта з логотипом Atari та коричневі ноги середньої довжини. Геймер також включає унікальну двосторонню голову, що відображає здивований і радісний вираз обличчя.

Модель консолі

Складання складається з трьох аспектів: консолі, трьох ігрових картриджів та трьох діорам, натхненних цими трьома класичними іграми. Серед трьох ігор було відтворено:

  • Adventure 1980 року;
  • Asteroids 1981 року;
  • Centipede 1983 року.

Тріо ігрових картриджів також надихнуло створення трьох сцен діорами. У сцені Adventure представлений класичний жовтий замок із крихітним драконом. Діорама Asteroids включає в себе невеликий зореліт, що виносить купу космічних каменів, які наближаються. На останній діорамі, присвяченій Centipede зображена крута маленька істота-багатоніжка.

Але найбільша збірка набору LEGO 10306 - це Atari 2600. Вона є відтворенням унікальної комп'ютерної системи в масштабі 1:1. Впізнати можна не лише за формою, а й за реалізованими перемикачами. Панель керування також має слот для встановлення картриджа. Все завершується відтворенням контролера чи джойстика. Джойстик можна підключити до консолі за допомогою довгого відрізка гумової трубки.

Приставка зберігає цікаву функцію. Велику ґратчасту панель, яка знаходиться під панеллю управління, можна зрушити вперед, щоб відкрити міні-відтворення спальні 80-х років і юного геймера, що насолоджується власною міні-приставкою Atari 2600.

 

Насолоджуйтеся раритетною збіркою, яка навіює спогади або розберіться, як колись виглядали консолі з набором LEGO "Atari 2600".

Вдалої та цікавої збірки! 

  • 5.0

    6 жов, 2022
    Це одна з найшвидших покупок, яку я зробив, побачивши одну фотографію. Я провів незліченну кількість ранків, перш ніж піти до початкової школи, граючи на Atari 2600. Це був ще один спосіб об’єднати мою невелику, але зростаючу групу друзів. Мене особливо вразило те, як чотири перемикачі на передній панелі працювали точно так само, як і на оригінальному продукті (перемикачі «Увімк./Вимк.» і «Колір»/ЧБ залишаються на місці за вашим вибором, тоді як два інших повертаються назад нагору після штовхання їх вниз) Багатоніжка була веселою конструкцією, але сцена Астероїдів виглядає найбільш унікальною. Я б сказав, що вони повністю повторюють ігри.
    Достоинства:
    Просто неймовірна та деталізована модель Atari 2600. Все залишили та спроектували так само, як було. Здалеку, я б навіть не сказав, що це зібрано з деталек конструктора.
    Недостатки:
    Ціна, яка трошки вкусила.
  • 5.0

    5 жов, 2022
    Цей набір абсолютно ЧУДОВИЙ! Усе чудово поєднується, а сама консоль виглядає та «працює» так само, як Atari 2600 із 80-х років. Я не ріс у ту епоху, але я провів масу досліджень про Atari, і лише з цього я можу сказати, що з точки зору ностальгії, кожен, хто виріс у ту епоху, вподобає набір. Мені також подобається включення ігрових картриджів. Полиця для картриджів - приємне доповнення, включно з сценою на консолі. Загалом, дуже солідний набір. Чесно кажучи, LEGO повинні робити набори спеціально для ігрових картриджів Atari, щоб можна збирати їх разом із їхніми діорамами. Це ж звучить просто як золота жила.
    Достоинства:
    Справді добре спроектована копія Atari 2600, ігрові функції працюють досить добре. Особливий плюс за додані діорами ігор.
    Недостатки:
    Досить дорого, незважаючи на велику модель.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари