>
Уточнити наявність у постачальника
17499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 651 шт.
1 шт.
58 × 12 × 47.5 cm
18+
0 шт.

Опис

Трохи примружтеся, адже побачивши набір LEGO "Аркада PAC-MAN" висока ймовірність того, що в око попаде ностальгія. Він включає зменшену копію аркадного автомата з функцією переміщення персонажів лабіринтом.  

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10323 було випущено в рамках серії LEGO Icons. Він містить 2651 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і розрахований від 18 років. Тематика набору – розваги. 

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру. 

Мініфігурка геймерки

Оскільки набір ЛЕГО 10323 насамперед зосереджений на ігровому автоматі, в нього додано всього 1 мініфігурку. Це дівчина, яка не проти витратити кілька (десятків) монет у гонитві за перемогою. На ній біла футболка із зображенням привида Пінкі, бордова куртка зі значком Пак-Мена і блакитні штани. У руці дівчина тримає монетку з цифрою 5.

Для мініфігурки в наборі передбачено невеликий майданчик. Крім нього, на основу встановлюється маленький ігровий автомат, табурет, відро для сміття і автомат із жуйкою. За бажанням, цю додаткову збірку можна зберігати, або заховати позаду основного автомата. 

Ігровий автомат

Складання цього набору починається незвично, адже насамперед створюється його верх. Усередині знаходиться кілька шестерень і зубчаста рейка з прикріпленою до неї гумкою. Коли всі шестерні вирівняні належним чином, вісь, з'єднана із зубчастою рейкою, діє як кнопка. На цьому ж етапі створюються Пак-Мен, Блінкі та Клайд - вишеньки на торті. У початковому варіанті Блінкі та Клайд женуться за Пак-Меном, однак натиснувши спеціальну кнопку, можна перевернути гонитву навпаки, а також перетворити Блінкі та Клайда на блакитних привидів. 

Відклавши верхню частину, необхідно зайнятися самим автоматом. Насамперед закладається його основа з функцією підсвічування. Легка цегла прилягає до гумового з'єднувача Technic. Ця деталь забезпечує пружину, необхідну для повернення кнопки запуску в початкове положення. Той самий гумовий елемент Technic використовується для створення внутрішніх частин джойстика. Після того, як база готова, починається складання стінок. Стіна двошарова, що дає змогу використовувати чорний інтер'єр і жовтий колір зовні.

Поступово на обидві з них встановлюються шестерні та механізми. Коли бічні сторони готові на дві третини, додається перекладина ззаду для додаткової фіксації. Сам екран використовує безліч шпильок, штифтів і зчіпних елементів, на які встановлюються маленькі персонажі. Маленькі кульки, які в грі їсть Пак-Мен додаються чорними наскрізними штифтами з жовтими наконечниками. Останнє, що додається до екрана – це лічильник набраних очок. 

Коли все готово, потрібно скоріше випробувати механізм. Обертаючи ручку з одного зі боків ігрового автомата, можна змусити Пак-Мена, а також привидів бігати лабіринтом. Відкривши задню панель, можна подивитися як у цей час рухаються всі механізми. 

Знову відчуйте себе дитиною, ганяючи Пак-Мена з його супротивниками по лабіринту в наборі ЛЕГО "Аркада PAC-MAN" і отримуючи тисячі очок за це.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари