>
Уточнити наявність у постачальника
2099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

335 шт.
4 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Увага! Застосунки на Android і IOS для віртуальної реальності вже не працюють, оскільки серія знята з виробництва.

Спокійне та затишне морське містечко Ньюбері регулярно піддається підступним атакам привидів, але на допомогу місцевим жителям приходять справжні герої Джек та Паркер! Унікальний набір LEGO Hidden Side Загадка старого цвинтаря (70420) – це історія про сміливість, дружбу та добро, а ви легко можете стати її частиною. Настав час протистояти потойбічним силам та врятувати місто від біди!

Опис

Раритетний, захоплюючий конструктор LEGO Hidden Side Загадка старого цвинтаря (70420) – новинка 2019. Однією з особливостей цього набору стало те, що можна було грати з використанням доповненої реальності через спеціальний мобільний додаток. На сьогоднішній день ця функція недоступна, але не дивлячись на цей нюанс конструктор не втратив своєї унікальності. Варто тільки почати грати, і ви самі переконаєтеся!

Набір від датської компанії виготовлений виключно із безпечних, нетоксичних матеріалів. Кожен елемент проходить ретельну перевірку на відповідність світовим стандартам якості. 

Комплектація включає 335 деталей, 5 мініатюрних фігурок та друковану, яскраву інструкцію. Набір призначений для віку від 7 років. Розмір коробки становить 35,4 x 19,1 x 5,9 см. Познайомимося з вмістом упаковки докладніше.

Особливості 

Декілька цікавих особливостей оригінального набору:

  • З «цеглинок» в комплекті можна побудувати моторошний цвинтар з воротами. На ньому розташовується статуя з крилами на постаменті, велика надгробна плита, з якої виглядає скелет та маленький надгробок. А також страшне «живе» дерево з обличчям та рухомими кінцівками, в нижній частині якого є приміщення з інструментами у відрі. 
  • Аксесуари із набору: примарний ключ, мітла, кирка, лопата, смартфони головних персонажів. 
  • Габарити зібраної моделі становлять 10/14/32 см (довжина, висота та ширина).

Мініфігурки

У комплекті п'ять мініфігурок:

  • Паркер Джексон – найкраща, серед мисливців за привидами. Дівчина дуже влучно і безжально знищує приведень за допомогою світлових куль. Паркер любить кішок та пригоди, а ще вона найкраща подруга Джека. У неї яскраве, фіолетове волосся та бежева шапочка, одягнена Джексон у блакитні джинси та чорний жилет;
  • Джек Девідс – школяр-стрімер і хоробрий борець з потойбічними силами. У цьому наборі хлопчик одягнений у білу толстовку з капюшоном, чорні штани. На голові під капюшоном червоно-чорна кепка;
  • Містер Бренсон – сторож цвинтаря, якого атакують привиди;
  • Скелет – мешкає під надгробною плитою, відлякуючи відвідувачів таємничого цвинтаря;
  • Спенсер – прозорий собака-привид, вихованець основних персонажів. 

Придумайте свій захоплюючий сюжет та вирушайте на зустріч загадковим подіям разом із конструктором LEGO Hidden Side Загадка старого цвинтаря 70420! Раритетний ігровий набір можна замовити у нашому інтернет-магазині. Ми гарантуємо якість та приємні ціни!

 

  • 5.0

    29 сер, 2019
    Фигурки просто вау! Это первое, что я могу отметить! Даже в таком маленьком наборчике есть функциональные детали, крутится и шевелиться множество элементов. Есть прикольные кустики всякие и так далее, так что можно вместить небольшой уголок кладбища в свой городок, а куда без этого)))
  • 5.0

    11 сер, 2019
    Мне кажется, что цена немного завышена, потому что собранный набор лего по факту не большой. Но после того как собрали, мы поняли за что берут деньги. С этим конструктором можно еще играть через айфон, скачали из магазина приложение бесплатное, сын попробовал, вроде бы ему понравлось. Там как-то призраков можно ловить, фигурки оживлять, ну что-то такое, сделано интересно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари