>
В наявності
1149 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

33 шт.
4 шт.
25 × 3 × 15 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1198 грн
1191 грн
+ =
1348 грн
1317 грн
+ =
1298 грн
1275 грн
+ =
1478 грн
1426 грн
+ =
1848 грн
1737 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Розширте межі магії та чаклунства разом з ігровим набором мініфігурок LEGO Harry Potter Світ чаклунства (40500). Додайте нових героїв до наборів конструкторів ЛЕГО серії Гаррі Поттер.

Прогулюючись Косим провулком, Гаррі безсумнівно загляне в магазин містера Борджина "Борджин і Беркс", адже завжди цікаво подивитися на різні небезпечні предмети темної магії. Пам'ятаєте, як Гаррі потрапив сюди вперше? При використанні летючого порошку хлопчик не вірно назвав місце, куди йому потрібно переміститися і потрапив до магазину містера Борджина.

У магазині вже є відвідувачі двоє невідомих для Гаррі людини: відьма у золотистому капелюсі та чарівник у чорному циліндрі. Як ви думаєте, це була приємна зустріч для Гаррі Поттера?

Про набір

Ігровий набір мініфігурок LEGO Harry Potter Світ чарівництва (40500) складається з 33 елементів ЛЕГО, 4 мініфігурок, аксесуарів, а також інструкції зі збирання. Призначений набір для дітей віком від 6 років.

Давайте детально розглянемо, які мініфігурки йдуть у комплекті. Отже серед мініфігурок такі герої:

  • Гаррі Поттер;
  • Містер Борджін;
  • Невідома Відьма;
  • Чарівник.

Звичайно, Гаррі Поттер грає провідну роль в ігрових наборах серії. Мініфігурка юного чарівника в даному ігровому наборі одягнена в новий костюм з емблемами факультету Грифіндор. Голова мініфігурки двостороння: одна з посмішкою, інша незадоволена.

Містер Борджин виглядає непривітно, у нього також є два вирази обличчя – один нейтральний, беземоційний, а інший здивований з відкритим ротом.

Незнайома відьма може виглядати стривоженою чи беземоційною. У неї на голові, характерний для відьом, гострокутний капелюх. А на поясі прив'язана невелика сумочка та дві пляшечки із зіллям. Як думаєте, ця незнайомка добра відьма чи ні? І яке зілля вона носить із собою?

Чарівник, судячи з його виразу обличчя, налаштований нейтрально. Його беземоційний настрій передано чудово. Сива борода та вуса, говорять про його зрілість, а елегантний костюм і капелюх говорять про чудовий смак. Як ви вважаєте, хто він і що тут робить?

Серед аксесуарів представлені дві чарівні палички, коричнева сова, стіл, кислотні льодяники, 2 котли для варіння зілля, банка з інгредієнтами для зілля, 2 коробки. Стіл необхідно буде зібрати з 15 елементів ЛЕГО, використовуючи покрокову ілюстровану інструкцію.

Але найцікавіший предмет - це список "Армії Дамблдора" у вигляді пластикової плитки розміром 2х3 см. Кожне ім'я школяра написане різним почерком, кожен член таємної спільноти записував своє ім'я самостійно, своєю рукою. Серед перерахованих студентів школи Хогвартс, в "Армію Дамблдора" вступили:

  • Герміона Грейнджер;
  • Рон Візлі;
  • Гаррі Поттер;
  • Джордж Візлі;
  • Фред Візлі;
  • Джіні Візлі;
  • Лун Лавгуд;
  • Невілл Лонгботтом.

Це ще далеко не всі члени армії, лише перші добровольці. Цей елемент конструктора є ексклюзивним і вперше випускається компанією ЛЕГО.

Ігровий набір LEGO Harry Potter Світ чаклунства (40500) стане чудовим подарунком для всіх шанувальників світу Гаррі Поттера. Додайте нові можливості та нових персонажів до тих ігрових наборів LEGO Harry Potter, що вже є у вас та ваших друзів.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари