>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

335 шт.
6 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
7+
0 шт.
4.8

Опис

Мріяли відправитися в школу магії разом з Гаррі Поттером і його друзями? Різдвяний календар Гаррі Поттера знайомить з таємницями Хогвартса і його кращих учнів напередодні новорічних свят!

Опис LEGO 75981

Перші різдвяні календарі, або адвент календарі з'явилися в далекій Німеччині. Набір надавав собою цікаве поєднання календаря і осередків, призначених для зберігання сюрпризів. Через 200 років з моменту створення перших різдвяних календарів незвичайні набори з тематичними фігурками продовжують радувати дітей у всьому світі. ЛЕГО 75981 Різдвяний календар Гаррі Поттера скрасить очікування Різдва і Нового року, наповнюючи кожен день приємними емоціями від відкриття дати-осередки з сюрпризом!

Останнім приємним сюрпризом для шанувальників пригод Гаррі Поттера стала його одруження на сестрі Рона Джіні. У комплектацію Різдвяного календаря Гаррі Поттера входить 335 деталей, які використовують для складання фігурок-учнів Хогвартса і магічних атрибутів, необхідних для накладання захисних магічних заклинань.

Особливості набору ЛЕГО 75981

Оригінальний конструктор Різдвяний календар Гаррі Поттер входить в число новинок 2020 року, і стане приємним доповненням тематичного адвент календаря 2019 року, завдяки яким діти мають можливість розширювати сценарії для гри, створюючи свій домашній Хогвартс, все більше перешкод для улюблених героїв Поттеріани, роблячи їх спритнішими і сильніше в магії.

Усередині щорічного календаря від ЛЕГО в Україні можна знайти не тільки знайомі фігурки, а й додаткові елементи гри, в тому числі піаніно і різдвяну ялинку, які необхідні для створення магічної атмосфери свята.

Купівля Різдвяного календаря Гаррі Поттера

Конструктор ЛЕГО рекомендують купувати для дівчаток і хлопчиків, яким досягли шестирічного віку через невеликого розміру деталей, які є частиною набору. Магазин ЛЕГО регулярно розширює асортимент конструкторів, і Різдвяний календар Гаррі Поттера не є винятком. Офіційний дилер відповідає за продаж ліцензійного продукту, який відповідає стандартам і якості виробництва компанії ЛЕГО в усьому світі.

Перш ніж купити набір, слід оформити замовлення на доставку оригінального конструктора ЛЕГО. Перед підтвердженням замовлення рекомендують перевірити правильність артикулу вироби, щоб порадувати дитини фігурками, які є частиною нового Різдвяного календаря Гаррі Поттера 2020.

  • 5.0

    7 лис, 2020
    Среди всех новогодних календарей этот мой любимый. Во-первых, стилизовано все под 1 фильм, где они празднуют Рождество в Хогвартсе. Во-вторых, сделано все очень детально. Есть даже уникальная фигурка профессора Флитвика. Традиционно для календарей присутствует разворот для игры. Буквально неделю назад брала набор, зашла написать отзыв и уже раскупили. Поэтому если вы планируете покупать, то не затягивайте с этим.
    Достоинства:
    Милые минифигурки. Подойдет даже для маленьких детей, конструктор не сложный.
    Недостатки:
    Нет.
  • 5.0

    9 вер, 2020
    Разработчики не перестают удивлять нас. Думаю такой набор быстро разлетится на полках магазинов. Я уже успела приобрести несколько в качестве подарков. Не удержалась и открыла один. Думаю возьму несколько минифигурок и сделаю из них брелоки.
    Достоинства:
    Популярная серия, отсутствие запаха пластика, подходит для всех возрастов.
    • 7 лис, 2020
      Ужас, здесь же такие крутые фигурки для игр, а вы хотите проделать в них дырочки и сделать брелки. Как-то не очень это. У фанатов лего, наверное, инфаркт случился от такого.
  • 5.0

    16 вер, 2020
    Одна из моих любимых серий. Когда на сайте появился календарь, сразу заказала. особое внимание в наборе уделено минифигуркам. Они являются точной копией персонажей, подвижные, но в тоже время прочные.
    Достоинства:
    Отличный подарок, можно подготовиться заранее к праздникам. Подходит для любого возраста.
    Недостатки:
    Отсутствует рассылка новинок для постоянных клиентов.
    • 16 вер, 2020
      Регистрируйтесь на сайте, рассылки новинок здесь регулярные:)
      • 30 вер, 2020
        Я об этом даже не подумала, сейчас зарегистрируюсь. Спасибо за совет!
  • 4.0

    16 вер, 2020
    Хорошо, когда у популярных серий выходят праздничные наборы.Серия Гарри Потер, на мой взгляд, является лидером продаж. Порадовал рояль и микрофон, камин выполнен в новогоднем стиле, носок для подарков - супер идея.
    Достоинства:
    Качество, стоимость. Фанаты оценят такой набор.
    Недостатки:
    Не хватило новогоднего настроения, в этом наборе Гарри Потер не похож на себя.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари