>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

157 шт.
2 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Відтворіть яскравий епізод другого фільму про Гаррі Поттера "Таємна кімната", а саме зустріч Гаррі та Рона з гігантським павуком Арагогом (у минулому вихованцем Геґріда, пам'ятаєте цю історію?). Друзі потрапляють до Забороненого лісу, де їх чекає зустріч із лігвищем отруйного павука-акромантула. Адже ви знаєте, як Рон боїться павуків, навіть найменших, а тут таке…

Згадаймо діалог друзів перед зустріччю з Арагогом:

- Пішли!

- Куди?

- Ти чув, що говорив Геґрід? Слідуйте за павуками.

- Але ж вони повзуть у Заборонений ліс. Нам туди не можна. Чому павуки? Чому не можна слідувати, наприклад, за метеликами.

У Забороненому лісі можна знайти багато різних міфічних істот, але наші друзі незабаром потраплять у павукове лігво, де зустрінуть цілу колонію отруйних павуків та їх ватажка величезного Арагога.

Незважаючи на спільного друга в особі Геґріда, величезний павук не дуже радий непроханим гостям. Будьте дуже обережні, під деревом у корінні розташована гармата з отруйною павутиною. Юним чарівникам слід тікати з усіх ніг із павукового царства, щоб величезний павук їх не з'їв. Допоможіть нашим героям втекти з цього жахливого місця та швидше. Відбивайтеся від павуків світлом від ліхтаря та свічки, задійте закляття "Люмос", щоб чарівні палички також могли освітити ваш шлях.

Про набір

Ігровий набір LEGO Harry Potter Лігво Арагога (75950) складається з 157 елементів ЛЕГО та двох мініфігурок. Використовуючи покроковий ілюстрований посібник зі збирання ви зможете зібрати шестилапого гіганта Арагога та дерево з павучим гніздом та гарматою з павутини (натисніть на стовбур дерева та гармата активізує ракету із щільного павутиння). Серед ігрових елементів, що не потребують складання ви знайдете: п'ять павуків (два чорні, три коричневі), павутиння, нитка павутини на якій звисає павук, дві чарівні палички, свічку та ручний ліхтар.

Мініфігурки героїв одягнені у повсякденний одяг і мають два вирази обличчя - перелякане та спокійне з посмішкою.

Гігантський павук із кубиків ЛЕГО

Ви тільки подивіться на очі Арагога, як можна його боятися? Але це продуманий хід розумного павука. Колишній вихованець Геґріда, безумовно, є зіркою даного ігрового набору, а також – однією з найяскравіших і найзнаковіших істот магічного світу Гаррі Поттера.

Чотириока голова Арагога виглядає фантастично, двома очима він дивиться на вас, а ще двома контролює, що відбувається праворуч та ліворуч. Завдяки спеціальним поворотним шарнірам, кожна лапа павука може змінювати своє положення, а цибулеподібний живіт акромантула може рухатися вгору і вниз, що дозволяє створювати безліч різноманітних і реалістичних поз.

Розміри Арагога наступні: 4 см висота, довжина 11 см та 11 см ширина.

Вигадуйте нові сценарії ігор, запрошуйте друзів та комбінуйте ігрові набори LEGO серії Harry Potter. Пориньте в захоплюючий світ магічних пригод разом із Гаррі Поттером та його друзями.

Бажаємо вдалого складання!

Придбати ігровий набір LEGO Harry Potter Лігво Арагога (75950) ви можете на нашому сайті. Для цього необхідно оформити замовлення на сайті або зателефонувати.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари