>
В наявності
2549 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

723 шт.
0 шт.
28.2 × 9.6 × 26.2 cm
9+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3328 грн
3149 грн
+ =
5048 грн
4649 грн
+ =
8898 грн
7438 грн
+ =
5748 грн
5077 грн
+ =
7748 грн
6917 грн
+ =
2698 грн
2675 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

“Це гіпогриф. Запам'ятайте, гіпогрифи дуже горді істоти і дуже вразливі. Ніколи не ображайте гіпогрифа, інакше це погано для вас закінчиться” - Хагрід

Історія про чарівний світ Гаррі Поттера оповідає тільки про одну подібну істоту - Бакбика, що вказує на його важливість у подіях і дозволяє йому стати головним героєм набору LEGO “Бакбик”.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76427 був випущений у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 723 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - тварини.

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні!

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім керує магія і міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не тільки в Хогвартсі, а й у всьому магічному світі. 

Збірний Бакбик

Збірка центрального персонажа з набору ЛЕГО 76427 починається з його тулуба. Частково, для його внутрішньої конструкції використовуються кольорові деталі, щоб зробити процес трохи простішим. Далі послідовно збираються його інші частини і приєднуються до тулуба. Насамперед додається хвіст, далі голова, потім настає черга передніх і задніх ніг, із закріпленням великих крил збірка вважається закінченою. Оперення імітовано за допомогою нашарування деталей одна на одну. Попри те, що до набору не додано мініфігурки, на спині є місце для того, щоб закріпити будь-яку з них, однак із власної колекції. 

Однак насолода від процесу створення Бакбика - це далеко не все, чим може порадувати цей набір. Річ у тім, що практично кожне з його з'єднань є шарнірним, що дає змогу моделі приймати різні динамічні пози. Розглядаючи її від низу до верху, у моделі рухаються ступні - передні з них зроблені як кігті, а задні закруглені. Також рухомими є кожен із кігтів. Далі у Бакбика ноги можуть рухатися в ділянці колін і стегон. Повністю рухомою є голова, яка може нахилятися і повертатися. Невеликі деталі, які можна відрегулювати на ній - рот і оперення позаду голови. Бакбик може як махати повністю розправленими крилами, так і згинати їх на половину або налаштовувати невелике пір'я. Остання частина, яка регулюється в наборі - хвіст гіпогрифа. 

Відсилання на події третьої частини

До цього набору також додано додаткову збірку, яка відсилає до подій “Гаррі Поттер і в'язень Азкабану”. Тоді Бакбик жив у Гегріда біля будинку. Тому із сірих і зелених деталей створюється частина кам'яної кладки. На ній сидить збірний ворон, який може нахилятися вперед. Завершує мініатюру 2 гарбузи, один з яких помаранчевий, а другий зелений. 

Зберіть величну істоту в наборі ЛЕГО “Бакбик”, яка неодноразово допомагає Гаррі в його пригодах. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари