>
Під замовлення
2499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

235 шт.
2 шт.
26.2 × 6.2 × 22.2 cm
6+
0 шт.
4.0

Опис

Конструктор LEGO Friends 41365 "Творча майстерня Емми" надихає маленьких дослідників на творчість і використання своєї фантазії в грі.

На першому поверсі будівлі знаходиться художній магазин з творами мистецтва, а на другому поверсі — ательє з мініатюрним мольбертом, горщиками з фарбою і гончарним кругом. Подивіться нові картини в галереї або підніміться наверх і розфарбуйте свої власні в ательє. «Розфарбуйте» чарівне полотно водою, щоб побачити картину. Творчі веселощі можна продовжити на даху — відпочиньте в кафе з чашкою кави і шматком пирога або пограйте з кішкою Чіко. У наборі дві мініфігурки: Емма, Андреа і фігурка кішки (Чіко).

У наборі також є аксесуари: «чарівне» полотно, палітра для фарби, пензлик, ножиці, пляшка з фарбою, таблички з картинками, касовий апарат, банкнота, вивіска зовні магазину, торт і чашка.

  • 4.0

    15 лют, 2019
    Замечательный творческий набор для детишек, с которым они могут дать волю своим фантазиям, раскрашивая картины. Для этого в наборе предусмотрено целое множество разнообразных аксессуаров: кисточка, набор с красками, холст. Ребенок может попробовать себя в роли продавца, реализуя произведения творчества в магазинчике, или же устроить своим главным героям Эмме, Андреа и Чико кофепитие под красивым розовым зонтом на крыше. Мне конструктор понравился тем, что он достаточно универсальный, яркий, его совмещать можно легко с другими наборами Lego.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари