>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

431 шт.
3 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Хартлейк-Сіті намагається йти в ногу з часом та відповідати стандартам комфортного для мешканців міста. Тому, коли було подано ідею про встановлення скейт-парку для дітей, реалізація не забарилася. Будьте одним/одною з перших, хто випробує новий парк разом з друзями, що прийшли в наборі LEGO “Скейт-парк”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41751 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 431 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тематика набору – місто.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, котрі люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод.

Любителі скейтбордингу

У наборі ЛЕГО 41751 зібралися підлітки, які люблять скейтбординг або бажають навчитися новому – їзді на самокаті чи скейті. Серед них:

  • Ліанна - легка на підйом дівчина, яка підтримує будь-які ідеї. З одягу у неї кольорова укорочена майка, салатові шорти та рожеві кеди. З метою безпеки вона носить наколінники та жовтий шолом;
  • Зак - любитель вечірок, що прийшов потусити на відкритті. На хлопці біла футболка, блакитні шорти та чорні кеди. Також він має рожевий шолом;
  • Луна – дівчина, яка доводить, що інвалідний візок – не завада для активних занять. На ній рожева майка з принтами луски русалки, рожеві шорти та білі кеди. Для безпеки вона одягає блакитний шолом. Також у Луни інвалідний візок темно-фіолетового кольору. Позаду немає ручок, щоб люди могли штовхати коляску, адже дівчина звикла робити все самостійно.

Вперед у скейт-парк

Основне складання даного набору - це скейт-парк, в якому можна встановити різні рампи та перила. Частина їх з'єднується в цільну збірку, а інша існує окремо. Також встановлюються пальми та стовпи з ліхтарями. Щоб прокотити на кольорових гірках персонажів, їх потрібно закріпити на самокаті або скейтах, що додані в набір, і запустити вниз обраної рампи. У випадку з Луною, вона може кататися на своєму візку, без додаткових деталей.

Після годин, проведених на рампі, може знадобитися хвилинка відпочинку або ще гірше - щось трапиться зі скейтом або самокатом. Для таких випадків є головна будівля скейт-парку. На першому поверсі розташовані запасні деталі, як коробка з коліщатками або запасна дошка. Також знаходиться автомат із напоями та каса, на якій можна розрахуватися за покупки. Другий поверх - це зона відпочинку із салатовим диваном, на якому можна випити напій, та предметами для малювання. Піднятися Луні на другий поверх допомагає встановлений збоку будівлі ліфт.

Відчуйте приплив адреналіну, поступово розганяючись до надвисокої швидкості, стоячи на скейті або самокаті в наборі ЛЕГО "Скейт-парк". А коли втомитеся - відпочиньте на м'якому диванчиком і повертайтеся до їзди.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    23 січ, 2023
    У цій сцені 2023 року ми маємо абсолютно нове середовище Хартлейк-Сіті, сповнене нових і веселих персонажів із дуже спортивним скейт-парком. У наборі ми маємо чудове представлення цього парку, ідеального місця для всіх любителів спорту, скейтборду та пригод. Що я можу сказати, кінцева композиція дуже барвиста, з усіма можливостями для дітей, щоб пережити пригоди з трьома персонажами (Ліенн, Луною та Заком). Цей скейт-парк також містить майстерню, де можна відремонтувати скейтборди та зону відпочинку на верхньому поверсі, де можна випити напій на дивані. Усе це, разом із уявою дітей, обіцяє стати однією з тих іграшок, до якої дитина повертається постійно та щось змінює у своїх іграх.
    Достоинства:
    Навіть через стільки років компанія знаходить нові місця, які додає до Хартлейк-Сіті. Парк має багато кольорів, які добре поєднуються. Скейти та самокати добре їздять рампами. Включення дівчини на інвалідному візку дозволяє пояснити дитині, що такі люди також звичайні. Для неї обладнано механізм підйому на другий поверх.
    Недостатки:
    Чомусь частина трампліну геть окремо, вже краще було б поєднати.
  • 5.0

    23 січ, 2023
    Я замовила цей набір Lego для свого сина, який дуже любить Lego. Він призначений для дітей від 6 років і сину в 7 років було впринципі все зрозуміло, що в черговий раз підтверджує для мене правильність вікових обмежень = рекомендацій від компанії. У набір входить 6 герметичних пакетів лего, кожен з яких пронумерований. Він зображує веселий і яскравий скейт-парк із 3 різними персонажами, з якими можна грати. У парку є 2 великі рампи для катання на, а також 2 види самокатів та скейтборди. Діти можуть весело провести час, граючи на рампах, піти в майстерню з ремонту або піднятися нагору в невелике кафе, щоб відпочити.
    Достоинства:
    Набір абсолютний унісекс. Ви отримуєте пандуси та поручні (у нас вони вперше), а також самокати та дошки для скейтбордингу. Маленьке кафе/скейт-магазин доповнює обстановку та додає цінності гри. Персонажів 3, включно з дівчиною на інвалідному візку.
    Недостатки:
    У кафе надто мало місця, ще й диван розташований. Буквально на 2 точки ширше і було б супер.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари