>
Під замовлення
4999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

648 шт.
3 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Порятунок в джунглях разом з ЛЕГО
Подаруйте годинник веселощів в джунглях за допомогою цієї рятувальної іграшки LEGO Рятувальна база джунглів (41424). Познайомте дітей з миром вивчення дикої природи за допомогою цього класного ігрового набору для джунглів. Почніть діяти на рятувальній базі джунглів. Дівчатка сканують ліс на наявність тварин в небезпеці. Приєднуйся до них у порятунку застряглого лінивця. Покличте своїх друзів-слонів на допомогу. Принесіть його назад в клініку на дереві на квадроциклі і вилікуєте його. В кінці дня відпочиньте за вечерею з іншими дівчатами в милій хатині в джунглях.

Особливості:
Від сканування лісу за допомогою безпілотника для порятунку уражених тварин до допомоги в клініці, діти знайдуть багато способів пограти з цим класним ігровим набором на дереві в джунглях. Цей кумедний набір має широку привабливість. Дітям, які люблять драматичну, творчу гру, сподобається історія порятунку тварин, де друзі LEGO Андреа, Міа та Олівія, а також слони рятують застряглого лінивця. Діти можуть показати свою турботливу сторону, коли забирають пораненої тварини назад в заповідник джунглів. Початківцям вченим сподобається використовувати набір технологій в сторожовій вежі на сонячних батареях, щоб убезпечити мешканців джунглів. Все включено Уявіть дітей в серії «Порятунок в джунглях», творчі потішні ігрові набори допоможуть їм відчути себе частиною команди.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці та розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 5.0

    20 чер, 2020
    Я получила єтот набор на день рождения. Очень люблю наборы friends. Очень классній набор особенно понравились фигурки большого слона и маленького слоника. У Андреа Мии и Оливии очень красивые наряды в этом наборе.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Искали добрый набор для ребенка, но с этим были проблемы, но когда нам перезвонил консультант, предложил сразу варианты , которые нас заинтересовались, довольны сполна набором, а главное сервисом! 10 баллов
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Прочитав отзывы о набор с тематикой спасения животных, решили выбрать этот, так как здесь много деталек. С мужем собрали набор сами, когда дети его увидели, как маленькие исследователи начали изучать животных, растения. Спрашивали у нас о них. Мы играли в прятки с фигурками. Дети довольны, а это самое главное.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари